Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Matematika

post objavio/la osmanovic prije 13 godina 4 mjeseca na blogu Bosanska Piramida Zablude

Komentari na post

 

Profesor Uzunalić je izveo tu stvar sa matematikom. Piše u potpisu.

Objavio/la Vi prije 13 godina 4 mjeseca #

Jesi pegla Vi, odgovornost je na novinaru koji je odabr'o da nas izvijesti ne provjerivsi tu ínfo kod drugog izvora , npr. profesora Secerovica. Osim toga novinar je nakalemio simboliku na tu pogresnu formulu, da je ni pas s maslom pojesti nebi mog'o.

Objavio/la letac prije 13 godina 4 mjeseca #

Ma ljudi stvarno ste opsjednuti, jel vi ista drugo radite u zivotu??? Pa to je mali nebitni kvazipopularni clancic, a ne znanstvena publikacija. Ako ovako citate sam piramidalne trice, onda ste opsjednuti, a ako ovako citate sve publikacije, lupit ce vas kap vrlo skoro.

Objavio/la neLetac prije 13 godina 4 mjeseca #

R je debil, zatim stulitia ona krava iz visocke Gradske biblioteke, pa onda slijedi njihov mentor Fudo Secerovic, pa tako dalje...Izdrkam Vam u usta koze visocke...hahahahha, ah da ismijavate ove sa visoko.co.ba a pogleajte svoj pravopis, pa jadno zar ne!? Zuka hajde ga malo popusi i nama, nemoj samo gospodinu R, moze?

Objavio/la Barny prije 13 godina 4 mjeseca #

Ne kontam. U čemu je razlika između jedne trećine nečega i podjele tog nečega sa tri. Rezultat je isti. Dragi autoru ovog bloga pogledaj malo množenje razlomaka , pa će ti biti jasno. U stvari to je i logika o kojoj pišeš u ovom članku.

Objavio/la Dabar prije 13 godina 4 mjeseca #

Prijatelju, trecina nastaje podjelom cjeline na tri, mislili smo da to znas. Ovo ti je najgori clanak do sada.

Objavio/la Cico prije 13 godina 4 mjeseca #

Ono B je u stvari "base" sto na engleskom znaci baza. To B je obicno a^2 ili a * a jer se radi o piramidi sa kvadratnom povrsinom. Ono sa 1/3 mi nije jasno. 1/3 * 15 isto je sto i 15/3, rezultat je 5. To je haman matematika 5-og osnovne? Izgleda ni autor ovog bloga nije neki matematicar.

Objavio/la matikamate prije 13 godina 4 mjeseca #

ama jebo vas metematika, opet vi nama neke vase diplome, samo da zajebete piramidu. Nemere, ima je i tacka, ko j protiv piramide to cetnik

Objavio/la hanefija prije 13 godina 4 mjeseca #

Ma nema on problema s matematikom petog osnovne nego sa nekim jakim otrovom u sebi i zlom namjerom. Ko hoće nešto da vidi on to vidi taman toga i ne bilo, a ko neće nešto da vidi on to neće vidjeti pa taman ga ubolo u oko. A ovaj hoće da vidi nekompetentne prevarante i neće da vidi materijalne dokaze koji, htio on ili ne, govore sami za sebe. A to je izazvano nevjerovatnom količinom otrova koji ima u sebi. On jedva čeka, živi za to da taj otrov izbljuje po piramidašima koji imaju samo jedan "grijeh": tvrde da piramida IMA. Nije svjestan da je ovaj narod naviko na mnogo jače otrove i da ovaj narod više vjeruje svojim očima nego svim naučnicima svijeta. A u Bosanskoj dolini piramida se ima šta vidjeti.

Objavio/la ipak je ima prije 13 godina 4 mjeseca #

Procitajte najnoviji Semirov tom "Alternativna Matematika" i bice vam sve jasno! Izdvajam poglavlje "2 + 2 = 5 i ko kaze suprotno obicni je foteljas i neprijatelj Bosne"

Objavio/la BBC prije 13 godina 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: