Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Kamenje na internetu

post objavio/la osmanovic prije 14 godina 1 mjesec na blogu Bosanska Piramida Zablude

Komentari na post

 

Kakva je razlika između Bosanskih piramida i Međugorja ?
Nikakva.
Zašto ne bi zaradili i Visočani ?

Objavio/la Željko prije 14 godina 1 mjesec #

Razlika je k'o NEBO i ZEMLJA

Objavio/la LETAC prije 14 godina 1 mjesec #

Ko NEBO/ vjera/ i ZEMLJA /kamen-piramida/

Objavio/la letac prije 14 godina 1 mjesec #

vjera je i jedno i drugo, samo sto ce onu prvu priznati papa kad tad, a ovu drugu moze samo tihic.

Objavio/la mali perica prije 14 godina 1 mjesec #

papa ce priznati medjugorje kada semir postane papa ;)

Objavio/la papa semir nulti prije 14 godina 1 mjesec #

Stvarno ste se izlizali. Ko o čemu vi o poreskim obveznicima i obmanjivanju naroda. Radite nešto. Vidite kako piramidaši rade a ne mlate praznu slamu ko vi. LJUDI RADE. Ko čeprka i iščeprka. Oni su iščeprkali nešto, pa taman i da nije piramida jest nešto vrijedno pažnje i truda. Šta više blebeće iz vas? Znate li onu starinsku: ako ne možeš pomoći, nemoj odnemoći. Koji je vaš motiv pa odnemažete? Nemojte samo opet onu izlizanu "prevareni poreski obveznici", "zaluđeni narod", "izblamirana BiH". To su samo vaši paravani. Jer, da vam je do tih poreskih obveznika, tog naroda i do te BiH, vi biste upirali prstom u tajkune, foteljaše, kriminalce svih vrsta kojih u BiH ima na pretek a ne biste se bavili ljudima koji, vođeni jednom plemenitom idejom, krampaju svojom voljom. A to što naučna javnost negira postojanje piramida nije Bog zna šta. Ta nije se jednom desilo da svi nešto negiraju pa ispadne da nisu bili u pravu. A i kad bi ispalo na kraju da su u pravu ovaj trud ne bi bio za džaba jer tamo ima nešto što treba spasiti od zaborava, pa taman i da nisu piramide. A to nešto ovom narodu i ovoj zemlji može biti samo od koristi a nikako na štetu.

Objavio/la ipak je ima prije 14 godina 1 mjesec #

Sta li ono znaci SDA? ... Stranka Demagoske Akcije vjerojatno.

Objavio/la VIDERI prije 14 godina 1 mjesec #

Koga boli kurac sto ti ne znas sta je SDA...
Jes to ti ko bitan?

Objavio/la nidje veze prije 14 godina 1 mjesec #

"Ipak je ima" @ logika ti je nidje veze baš kao i nick. Čuj: "ako ne možeš pomoći , nemoj odnemoći. Koji je vaš motiv da odnemažete?" ????? Znači vako. Naletiš na lopova koji obija auto. Ako mu već ne možeš pomoć, nemoj mu i neodmagat.... Za razliku od navedenog primjera - kod "piramide" (a-ha) se još radi i o "vlastitom autu". Pa ti ne upiri prstom..... Dalje tvrdiš :" a to što naučna javnost negira postojanje piramide nije Bog zna šta." HAHAHAHAHA Pa šta je onda Bog zna šta. To što maloumne , nestručne seljačine , sektaši i ublehaši vjeruju lažovu. Ma jest. Nepismeni odmah znaju o čemu se radi. HAHAHAHA Ono što su tvoji "isčeprkali" do sad , je samo konačni dokaz da tu nema govora o nekakvim piramida. To je jasno i članovima fondacije , pa se sve češće mogu čuti izjave kao kod tebe tipa : TAMO IMA NEŠTO , PA TAMAN I DA NISU PIRAMIDE. TREBA TO SPASITI OD ZABORAVA I TO NARODU MOŽE SAMO BITI OD KORISTI A NIKAKO NA ŠTETU. Sve mi to liči na pokušaj časnog povlačenje ili ponovne promjene teze.

Objavio/la bosanski faraon prije 14 godina 1 mjesec #

Međugorje je stvar vjere, a piramida bi trebala biti stvar naučnih dokaza. Pošto tih dokaza nema (izuzev onih koji potvrđuju da to nije piramida) , onda se i piramida svodi na stvar vjere. Zbog toga je piramidaši i porede sa Međugorjem. To je krenulo od fondacije čiji su argumenti baš kao i kod BIH političara : obećanja da će bit.

Objavio/la bosanski faraon prije 14 godina 1 mjesec #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: