Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Stanje naucnog obrazovanja u Bosni

post objavio/la osmanovic prije 13 godina 5 mjeseci na blogu Bosanska Piramida Zablude

Komentari na post

 

Školovaće ba nas Semir. Obeć'o je.

Objavio/la R prije 13 godina 5 mjeseci #

ma ja se bojim da i ta stipendija ne bude... njakva alternativna...

Objavio/la alternativni student prije 13 godina 5 mjeseci #

Ma dosta ljudi po Semiru, sto se stalno ovim bavite? Mislite da cijeli svijet skace na vijesti o piramidama? Za boravit ce se sve jako brzo - osim ako uistinu nisu piramide. Malo je previse zavisti i malodusja u BeHa.

Objavio/la Rojs prije 13 godina 5 mjeseci #

rojs, ti bi vec da se zaboravlja, ha? hhahahaha ;-)

Objavio/la jo shege prije 13 godina 5 mjeseci #

Upravu si blento, dosta nam je podjela,dosta nam je rata - zato i nece biti piramida...jer ko misli da ima piramida taj je za podjelu i rat...ma bravo pamtnice nasa...

Objavio/la RR prije 13 godina 5 mjeseci #

Normalno da se radi o zavisti i pohlepi i ne samo domacih nego i svjetskih arheologa i arheologije koji su tumarali po Africkim i juzno americkim pustinjama i prasumama u potrazi za piramidama i koji su vec odavno oboljeli od piradomanije tako da sad ne mogu podnijeti da je neko to nasao u centru nekog grada i na takvoj cistini da je i laiku bilo lako otkriti da su to piramide. To je takav poraz kako domace Tako i Evropske arheologije da ce se crveniti dok je svjeta i naroda i normalno je da sve pokusavaju da zaustave ovaj proekt ali malo kasno.

Objavio/la mekso prije 13 godina 5 mjeseci #

Zasto mislite da ce Harding tek tako priznati piramide?
Da prizna postojanje piramida u BiH, znaci da mora pogaziti sav svoj dosadasnji rad. To je jedan od razloga otpora Osmanagicu.

Drugi razlog. Zar bi jedan anglo-saksonski bijeli supremacist priznao da na Balkanu, cije stanovnike Englezi inace smatraju nizom vrstom, moze da postoji nesto grandioznije od ston-hendza? Dajte, nemojte biti smijesni.

Na kraju, kako mozete pozivati da neki Englez ili bilo ko drugi iz vana zabrani neki rad u BiH? Znate li vi sta znaci suverenost jedne zemlje? Samo vlada BiH moze odobriti ili zabraniti izvodjenje odredjenih radova na teritoriju Bih, niko drugi. Zar bi neki BH naucnik ili organizacija mogla imati bilo kakav uticaj sta ce se raditi na teritoriju Engleske?

Zovite Hardinga koliko hocete, on NEMA NIKAKAV AUTORITET DA ODLUCUJE NA TERITORIJU BIH!

Objavio/la relativnost strucnjaka prije 13 godina 5 mjeseci #

ma kakvi usrani englezi. pa britanskom ostrvu treba motore ugraditi i usmjeriti sto dalje od evrope. davno sam ja reko, ma kakva EU kad su tamo englezi. pa ne pada mi na pamet da zivim u nekavoj uniji gdje su englezi. a jos da vjerujem ovom Hardretardingu. Svaki dan sam svjedok dubokoj gluposti Engleza, jer poslujem s njima. Ubij boze kako je to glup narod. pa tri recenice ne mozes s njima razmjeniti a da se oni ne izblamiraju. Al sta ces, hem su englezi talentovani retardi, hem imaju odlicne uslove za trening njihove retardacije

Objavio/la Selcuk prije 13 godina 5 mjeseci #

Relativni, je si mu se nagovorio. Ma ja medjunarodna zavjera je kriva za sve. Tako samo naprijed na braniku gluposti. Nasa sudbina je da pokusavamo biti nesto vise, samo to radimo na pogresan nacin. Prvo su jedni bili nebeski narod, drugi bi voljeli da su arijevci, a treci da su najstariji i to po mogucnoscu porijelom iz Svemira.

Objavio/la R prije 13 godina 5 mjeseci #

Ovakav denial je prosto za tete Nermine V.-R. ... Pa nije vam Harding dosao kao Englez, nego kao predsjednik Evropskog udruzenja arheologa. Hahahaha, siroti oni, uhvatili se da je samo jedan Englez, da ne bi morali shvatiti da je to cijela evropska arheoloska struka!
HAHAHAHAHAH

Objavio/la stu prije 13 godina 5 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: