Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Englezi protiv Bosnjaka?

post objavio/la osmanovic prije 13 godina 5 mjeseci na blogu Bosanska Piramida Zablude

Komentari na post

 

Jeste draga gospodo sa visoko.co.ba...ako vam jedan englez kaze da je ono sto je iskopano prirodna tvorevina, valjda cete vjerovati njemu a ne svojiom ocima.Ipak je on englez,valjda on zna najbolje...misli i izjave jednog engleza se ne smiju komentarisati i dovoditi u pitanje!

Objavio/la RR prije 13 godina 5 mjeseci #

E seljo ostaje seljo... Hahahah, nije to jedan Englez, nego predsjednik Evropske asocijacije arheologa. Konji glupi, to je k'o da su vam SVI EVROPSKI ARHEOLOZI rekli HALO BA, MALO SE PROVALILO??

Objavio/la medjunarodne bruke 14 prije 13 godina 5 mjeseci #

odlican post, pozdravljam e! tek te citam.

Objavio/la jutros prije 13 godina 5 mjeseci #

@Medjunarodni papak 14
Konji pametni, uredu je da su "SVI EVROPSKI ARHEOLOZI" rekli da nije piramida vec da je nesto drugo, ali da kazu da je prirodna tvorevina?! Pa ti si stvarno kreten, skupa sa njima, ako mislis da je ono prirodna tvorevina...

Objavio/la RR prije 13 godina 5 mjeseci #

"Oči su instrument spoznaje svijeta u nerazumnih ljudi" - neki filozof (nije izmisljeno)

Objavio/la _|_ prije 13 godina 5 mjeseci #

Na piramidiota kauboja S.Osmanagića uveliko bi se mogle primjeniti riječi T.Akvinskog koji kaže :"Timeo homini unius libri" - "Bojim se čovjaka koji je pročitao samo jednu knjigu". Mali Sem procitao je nekakvu brošuricu o astečkim piramidama i toliko ga je to zaludilo da mu se od bosanskih brda pričinjavaju piramide. Neka se spusti malo na zemlju, progleda očima i prestane bosance prikazivati idiotima najcrnje vrste.

Objavio/la kolekcionar prije 13 godina 5 mjeseci #

A MaRIO GERUSSI sto je bio ispred fondacije te postavljao pitanja "ENGLEZU" je Bosnjak? Ili englez? hahhha

Joj koji ste vi ljubomorni sovinisti!

Objavio/la jes' neko ljubomoran prije 13 godina 5 mjeseci #

Mislim da će mario biti brut u svoj ovoj situaciji. Pa će ga Sem pitati Zar i ti šuraaaa maaaariooooooo.

Objavio/la Osmanaga prije 13 godina 5 mjeseci #

koja je to sad suplja ko je protiv piramida taj je protiv Bosnjaka, pa zajebite malo te price, kakve veze imaju Bosnjaci sa svim ovim visockim cirkusim. Znaci ako se otkrije da nema onda odosmo svi u P;M. neje nego. Svaka cast i onima koji su razumom protiv i onima koji nekim svojim ocajnickim entuzijazmom raskopaju brdo nebi li sta nasli, ali ohladite od Bosnjaka, Srba, Hrvata i ostalih. Eto vam Sevirovih "pra" neznamcegasve

Objavio/la Aalma prije 13 godina 5 mjeseci #

Hardinga treba prepustiti Ciri Blazevicu. Englezima ne treba dati da prismrde balkanu, a kamoli da nam pametuju ovdje. Tvrditi da su Englezi nevini u proslom ratu zasluzuje javni linc. Pa zar si vec zaboravio harangu Ovena, Karingtona, Majora i ostalih tzv lordova? Zar mislis da je Harding zaboravio sta so ovi lordovi pokusavali? Eh idioti, idioti, ma jeba vma Harding svima mater u guzu!

Objavio/la englezoljubac prije 13 godina 5 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: