Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Koliko smo sretni?

post objavio/la CortoM prije 14 godina na blogu Corto Maltese

Komentari na post

 

Ahhhh, jel to onaj bez ruku???

Objavio/la Strippy prije 14 godina #

Nemam pojma o porijeklu ove fotografije, ja je dobih jučer i baš me je poremetila. Inače mi ne treba puno da postanem patetičan, mada to nije tema. Tema je: kako naši svakodnevni problemi postanu smiješni i beznačajni prilikom susreta sa istinskim nevoljama.

Objavio/la Corto Maltese prije 14 godina #

jel' ti mislis na onog sto je non stop u kolicima, sto loce ko majmun? kad se jednom prevrnuo u Kulovica, na raskrnici kod ceke...pa ga ljudi dizali??? jel on baca upaljace po trotuaru?

Objavio/la Riba prije 14 godina #

Ribo- Ma nije to. Lik koji je bacio upaljac je kompletan, mislim sa svim extremitetima, samo mi je bio previse sitan da bih na njemu trenirao strogocu. Hajde, pakuj se kuci vrijeme Ti je! 16:54. Log off.

Objavio/la Corto Maltese prije 14 godina #

Sretni smo al' mnogi nisu svjesni te svoje srece.... tek kad dozivimo neku banalnu nevolju onda se trgnemo, ako i tad to ucinimo, a trebali bi svi da svoja sretna stanja cesce sagledaju i cijene sve sto imaju, i da se mane pohlepnosti....
Lijepo od tebe ovo zapazanje! Pozdrav! :)

Objavio/la Melly prije 14 godina #

-Nesanice: nespretno sam izbrisao Tvoj komentar. Izvini!
-Svi: Ne bih da banalizujem diskusiju, ali moj trenutni problem je kako da postavim svoju mail adresu da klikne automatski. Sa linkovima sam to postigao ali sa e-mailom mi nikako ne ide.

Objavio/la Corto Maltese prije 14 godina #

Trotoar (Plocnik, nogostup, Bürgersteig...)

Objavio/la Superjunak prije 14 godina #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: