Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

CRNA MAGIJA JE UBILA MOG SUPRUGA

post objavio/la vidovnjak1 prije 1 godinu 2 mjeseca na blogu VIDOVNJAK - EZOTERIST - RADIESTEZIOLOG

Komentari na post

 

Nakon smrti roditelja imam pakao od zivota zbog nasljedstva. Uzasno je sto su moji problemi vezani za moje dvije sestre koje ne biraju nacin da me uniste. Za crnu magiju sam uvijek mislila da ljudi koriste kada su ljubavni problemi u pitanju. Kada sam procitala pricu ove gospode otvorile su mi se oci. Pomoc cu obaveno potraziti. Vesna. Mostar.

Objavio/la Gost_Vesna prije 1 godinu 2 mjeseca #

Petnaest godina ja, sin i suprug patili zbog crne magije. U snu mi nije palo na pamet da to uopće postoji, da nam to mogu učiniti naši najbliži. Oči mi je otvorila moja vjenčana kuma i dala mi mail adresu drage gospođe Lare. Kada mi je rekla o čemu se radi, tek nakon mjesec dana sam joj se ponovo javila. Trebalo mi je to vrijeme da pročitam i educiran se o crnoj magiji i moj zaključak je bio da se zaista o tome radi. Napredak i zdravlje moje obitelji dugujemo divnoj osobi gospođi Lari. M.A.M.

Objavio/la Marija-Ana_Marko prije 10 mjeseci 21 dan #

Kada sam zaključio da radim više nego drugi, učim više nego drugi, dajem sve od sebe da uspijem daleko više nego drugi ljudi, da apsolutno sve što je u mojoj moći koristim i radim da bi živio normalno a rezultat je više nego katastrofalan potražio sam pomoć vidovnjaka. Bio sam u pravu u svojim sumnjama da je u moj život sam vrag umiješao svoje prste. Nakon skidanja magije sa mene sve je krenulo toliko uzlaznom putanjom da nisam mogao vjerovati. Hvala dragoj Lari na pomoći. Dubravko Š. iz Karlovca

Objavio/la Gost_Škorpion_72 prije 10 mjeseci 11 dana #

Dok živim ostaću vječni dužnik drage gospođe Lare. Napisati što je sve učinila za mene bio bi isprazan postupak jer postoje stvari koje se nedaju riječima opisati. Hvala dragoj Lari što me izbavila iz velike pogibije i zla. Vladimir.F.

Objavio/la Gost_Vladimir.F. prije 10 mjeseci 11 dana #

Ko je doticnu gospodju vidio u zivo??

Objavio/la ante45 prije 7 mjeseci 14 dana #

Ja sam ovu predivnu osobu pa tek onda gospođu vidila u živo. Neponovljiv susret, osjećaj i zaista malo ih je takvih koji se bave alternativom. Osjetila sam prilikom susreta toplotu, ljudskost u biti vratila mi se vjera u sreću i ljude. Mislim da sam privilegovana osoba nakon susreta sa mojom Larom. Oprostite što svojatam gospođu ali imala sam osjećaj da sam u majčinoj utrobi prilikom susreta sa njom. Ana_Marija Italija

Objavio/la Ana_Marija prije 6 mjeseci 26 dana #

Moze li mi se bilo ko od vas javiti jer ja sam u krizi bas, pocela sam raditi sa Larom, ali ne mogu da je dobijwwm, sigurno je u guzvi, treba mi Vasa podrska. Bilo ko ko je prosao sve. D.

Objavio/la Gost_4385 prije 5 mjeseci 15 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: