Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

UROCI I SIHIRI

post objavio/la vidovnjak1 prije 1 godinu 5 mjeseci na blogu VIDOVNJAK - EZOTERIST - RADIESTEZIOLOG

Komentari na post

 

Sve one što rade crnu magiju po naruđbi dala bi smaknuti. Užas. Draga moja gospođa Lara je zaslužna što sam danas uopće živa. Spasila mi je brak, djecu, posao. Hvala. Hvala do neba.

Objavio/la Gost- Nebo je puno zvijezda prije 1 godinu 2 mjeseca #

U današnje vrijeme kada je umjetnost preživiti, raditi, sačuvati brak ludost je ne tražiti pomoć za sebe kada vidimo da godinama tonemo sve dublje i dublje. U tom slučaju mora Vam biti jasno da je u vaš život vrag umiješao svoje prste. Tražio sam pomoć od gospođe Lare i dobio. Hvala Lara

Objavio/la Gost- K.K. Vinkovci prije 1 godinu 2 mjeseca #

TRAZILA SAM POMOC SKORO DVIJE GODINE I NISAM JU MOGLA NACI NITI OVDJE U DANSKOJ A NITI U MNOGIM ZEMLJAMA BIVSE YUGOSLAVIJE. UMORNA I ISCRPLJENA, KADA SAM BILA IZGUBILA SVAKU NADU, OCAJNA ZBOG SITUACIJE DA ME JE MUZ OSTAVIO VEC DVIJE GODINE NISAM SE MOGLA NIKAKO POMIRITI SA TIM. JEDNA MOJA ZEMLJAKINJA KOJU NISAM VIDJELA NEKOLIKO GODINA TEK KADA SMO SE SRELA I SAZNALA CIJELU ISTINU ŠREDLOZILA MI JE GOSPODJU KOJA JE POMOGLA NJENOJ SESTRI U SLICNOJ SITUACIJI. STUPILA SAM ISTI CAS SA LAROM I NAPISALA JOJ E-MAIL PREKO HENDIJA, SVE DOGOVORILA, REKLAMI JE SASVIM NESTO DRUGO STO MI NITI JEANISCJLITELJ NIJE REKAO PRIJE NJE I DA CE USPJETI VRATITI MOGA SUPRUGA IAKO ZIVI SA DRUGOM OKO DVIJE GODINE. OBECANJE JE U POTPUNOSTI ISPUNJENO, JA SAM SADA U ZVIJEZDAMA, PRESRETNA I NEMOGU NACI ADEKVATNU RIJEC ZA GOSPODJU KOJA ME JE VRATILA IZ MRTVIH. HVALA JE NISTA ALI PAMTITI CU JE I MOLITI SE ZA NJEN ZIVOT I NJENO ZDRAVLJE DA ZIVI I POMAZE DO KRAJA ZIVOTA PAROVIMA I SVIM DRUGIM KOJI BUDE NA NEPRIRODAN NACIN OSTAVLJENI. LARA JE JEDNA NA SVIJETU, POZDRAV IZ KOPENHAGENA VITORIA M.

Objavio/la Gost_ VIKTORIA prije 8 mjeseci 8 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: