Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

BIJELOM MAGIJOM SPASILI SMO KĆER

post objavio/la vidovnjak1 prije 2 godine 4 mjeseca na blogu VIDOVNJAK - EZOTERIST - RADIESTEZIOLOG

Komentari na post

 

Nas dvije smo u isto vrijeme tražili pomoć od gospođe Lare. Naime radilo se o višegodišnjem djelovanju Crne magije na sve segmente naših života. Sve što smo godinama gradile srušilo se. Gospođa Lara je svojim moćima naše živote dovela u normalu. Ma što u normalu, daleko više od toga. Naša preporuka za gospođu Laru od srca i duše. Hvala joj na svemu.

Objavio/la Gost-Mirsada i Ana prije 2 godine 1 mjesec #

Šta napisati osim da je pametan odabir iscjeljitelja ključan za otklanjanje magije. Gospođo Laro hvala na svemu što ste učinili za mene i moju obitelj.

Objavio/la Ana Požega prije 2 godine 1 mjesec #

Kao ženi odabir gospođe Lare je bio prvenstveno zbog toga što je žena. Znate ženi je lakše obrazložiti ženski problem, otvoriti srce i reći sve kao da se obraćate najboljoj prijateljici. Volila sam jednu mušku osobu od rane mladosti ali do braka nije moglo doći iz mnoštvo razloga. Dovoljno je reći da sam sa tom osobom koja je za mene bila nedostižna već pet godina u braku. Hvala Lari što je moj zivot učinila napokon sretnim. pozdrav, Ana Marija

Objavio/la Gost_ Ana-Marija prije 1 godinu 7 mjeseci #

Sve bitke mog života desetak godina bile su izgubljene. Brak, posao, odnosi sa ljudima, odnos sa obitelji, sve apsolutno sve je bilo užas. Obratiti se gospođi Lari bio je čin očajnika. Niti jedne sekunde nisam vjerovala da mi može pomoći ali odlučila sam se za njenu pomoć da dokažem prijateljici koja ju je hvalila i kojoj je pomogla da meni neće moći pomnoći. Danas kad ovo pišem sretna sam osoba, puna samopouzdanja, sreće, imam vjerenika i novi posao. Moj novi život mi je stvorila gospođa Lara.

Objavio/la Stela_1960 prije 1 godinu 5 mjeseci #

O vidovnjacima se moze napisati i najbolje i najgore. Nakon niza bezuspjesnih pokusaja da skinem crnu magiju sa sebe Lara je bila jedan od slucajnih odabira kada sam vec pocela gubiti nadu da mi bilo tko moze pomoci. Prezadovoljna sam uslugom. Kapa dole. Dao Bog da je vise ovakvih vidovnjaka poput nje. U.S.

Objavio/la Gost_Sretna zena prije 3 mjeseca 24 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: