Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

KUĆA POD PROKLESTVOM

post objavio/la vidovnjak1 prije 6 godina 1 mjesec na blogu VIDOVNJAK - EZOTERIST - RADIESTEZIOLOG

Komentari na post

 

Surfajući po internetu slučajno sam naišao na vašu stranicu.Čitajući ovaj post našao sam sebe i moju obitelj u njemu.Imam identičan problem ali mi niko od mojih prijatelja,obitelji i djece nevjeruje.Želim samo napisati da ću se javiti na broj Vašeg telefona ili ću napisati mail na Vašu mail adresu.Očajan sam.Sumnjam da pored ovog što sam pročitao u mojoj kući postoji i kućni duh.Ovo je užas što proživljavamo moja žena,djeca i ja.Intuicija mi govori da sam našao spas.

Objavio/la Gost - xy Danska prije 6 godina 1 mjesec #

Ne triba ništa komentirati.Ja san se osobno uvjerila u Larinu pomoć koju mi je pružila nakon pet godina lutanja po svitu. Bija je to pakao u mojoj obitelji. Sada kada je sve prošlo u mome domu vlada harmonija i blagostanje. Pozdrav svima Mia iz Dubrovnika.

Objavio/la Gost_2624 prije 5 godina 10 mjeseci #

DOBRA JE I STRUČNA U SVOM POSLU. DEMONI I DUHOVI KOJI SU DESET GODINA I VIŠE HARALI PO MOJOJ KUĆI NITKO NIJE MOGAO ISTJERATI. LARA SE POTRUDILA I USPJELA I SVAKA JOJ ČAST. NAKON TOLIKO GODINA PONOVO SU MI POČELI DOLAZITI I RODBINA I SUSEDI KOJI SU NAS VEŠE OD 10 GODINA ZAOBILAZILI U ŠIROKOM LUKU. IVANA BAJS.

Objavio/la Gost_4733 prije 3 godine 7 mjeseci #

U kući sam imao takav problem sa nečasnim silama da sam htjeo kuću prodati i preseliti se u drugi kraj grada. Nesreća za nesrećom se dešavala iz mjeseca u mjesec. Neke stvari je nemoguće opisati ali dešavalo se slično kao u filmovima u kojima se prikazuju problemi sa duhovima i u kojima gledamo što znači živiti u opsjednutoj kući. Rado bi napisao svoje puno ime i prezime ali nemogu jer Banja Luka je mali grad a primitivni ljudi bi me izvrgli ruglu. Tajno sam se javio gospođi Lari i ona je moj problem u rekordnom roku riješila. Hvala Laro, hvala ti bože, hvala svim svetim anđelima da sad živim u svojoj kući mirno i sretno. M.M. Banja Luka

Objavio/la Vrbas_Banja Luka prije 1 godinu 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: