Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

LJUBAVNA MAGIJA I UROCI

post objavio/la vidovnjak1 prije 6 godina 2 mjeseca na blogu VIDOVNJAK - EZOTERIST - RADIESTEZIOLOG

Komentari na post

 

Da se nisam obratila Lari danas bi bila bez muža, bez djece, bez kuće a najvjerovatnije i bez života. Magija,depresija,muž sa deset godina mlađom ljubavnicom koja ga je magijom zaludila i učinila da je gotovo sve što smo stekli raskućio. Lara je spasila moj brak. Moj muž me obožava, cijeni i drži kao kap vode na dlanu. Moj dom cvjeta a djete mi je završilo fakultet. Obožavam ovu predivnu osobu.

Objavio/la Gost_Safija prije 6 godina 1 mjesec #

Nemam tu šta puno komentarisati. MOgu da kazem da sam upoznala jednu divnu, prekrasnu i školovanu ženu kojoj se nemogu za ovo nikada odužiti. Spasila mi je brak i porodicu od jedne kučke koja mi je bila uzela muža. Hvala Lari i neka je sreća kroz život prati. Mila Pekić iz Srbije.

Objavio/la Gost_Milena prije 4 godine 1 mjesec #

POSTOVANA GSPODJO LARA, NEZNAM STA SE DOGADJA? DALI JE MAGIJA POCELA DJELOVATI ON JE POCEO KOMUNICIRATI SAMNOM. ZELISE VIDJATI SAMNOM I TO POTAJNO KAO DA SAM MU LJUBAVNICA A U STVARI SAM MU JOS UVIJEK SUPRUGA, A NE ZELI PREKINUTI SA TOM ZENOM SA KOJOM ME JE PREVARIO. SVE MI JE TO MALO BOLESNO I PONIZAVAJUCE, PA MI VI MOLIM VAS RECITE DALI DA PRISTANEM NA TO AKO STE VI SIGURNI DA CE JE OSTAVITI I VRATITI SE MENI,JER NISAM SIGURNA I NEMOGU BITI PAMETNA STA DA RADIM. MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE. LIJEP POZDRAV..

Objavio/la Gost_ LIDIJA BAJS prije 2 godine 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: