Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

MAGIJA ZA SUDSKI SPOR

post objavio/la vidovnjak1 prije 6 godina 11 mjeseci na blogu VIDOVNJAK - EZOTERIST - RADIESTEZIOLOG

Komentari na post

 

Poštovana gospođo Lara i dan danas se divim vama i vašim duhovnim sposobnostima, koje su izvukle mnoge ljude pa čak i mene iz zla današnjice. Ne stidim se svojih prijašnjhih problema, i toga da sam sama bila žrtva crne magije koja mi je skoro uništila život da nisam pronašla vas. I ja i moja porodica smo vaši životni dužnici. Veliki pozdrav !

Objavio/la Gost_Melina79 prije 6 godina 10 mjeseci #

Pod utjecajem slih sila gotova sam ostao bez moje divne žene i moje dvije prekrasne curice.Tri godine ponašao sam se kao demon jer demon je u meni i bio.
Lara je učinila da sam danas princ sa tri pricenzice.

Objavio/la Gost_Zdravko prije 6 godina 6 mjeseci #

Izuzetno jedna stručno osposobljena osoba koja je jedinstvana u svemu. Poštena kao čovjek,emotivna, maksimalno stručna i korektna u svom poslu. Da je nisam upoznala nebi niti znala da postoje tolike veličine ljudi u ovoj branši. Nena.

Objavio/la Gost_1 Nevenka prije 6 godina 5 mjeseci #

ČUDESNO, PREKRASNO, NA RUBU ZNANOSTI. ODUŠEVLJENA SAM.ŽENA NIJE SKUPA A EXPERT JE ZA SKINUTI MAGIJU. DRAGI BOŽE HVALA TI ŠTO SI MI POKAZAO PRAVI PUT I UPUTIO ME MOJOJ DRAGOJ LARI. POZDRAV OD MERY...........

Objavio/la Mersida xx32 prije 5 godina 2 mjeseca #

Magija je od mog života napravila užas. Ostati bez djedovine, posla, žene a
doživiti da te rođeno djete tuče. Strašno. Obišao sam pola iscjelitelja da nađem spas i nisam našao ništa osim još veće propasti. Larisa je bila moj zadnji
pokušaj. Sad ne biste ovo čitali da taj zadnji pokušaj nije bio pun pogodak. Dovoljno je reći, da sam živ, zdrav, da imam posao i da sam uspio sudom vratiti moju djedovinu. Moja žena i dijete su sada samnom. Hvala našoj Lari.

Objavio/la Gost_5723-V.M. prije 3 godine 9 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: