Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

U KANDŽAMA VOODOO MAGIJE

post objavio/la vidovnjak1 prije 7 godina 1 mjesec na blogu VIDOVNJAK - EZOTERIST - RADIESTEZIOLOG

Komentari na post

 

Neznam kako a da ne spomenem ovu divnu ženu Laru koja mi je promijenila ostatak moga života. Bila sam dogurala da sebi oduzmem život. Nakon što sam stupila u kontakt i zatražila pomoć koju mi niko drugi nije mogao pružiti osim te žene, dobila sam pomoć kada sam je najmanje očekivala. Neka joj dragi alah podari sreću zdravlje i sve u životu što želi. Admira iz Mostara.

Objavio/la Gost__Admiraa>44 prije 3 godine 10 mjeseci #

Promijenila mi je život, način života, sretna sam, konačno imam dobro plaćen posao, udala sam se za osobu koju obožavam a i suprug mene. Od očajne i nesretne osobe postala sam sretna žena. Sve to mogu zahvaliti Lari.

Objavio/la Marijana_Poreč prije 1 godinu 4 mjeseca #

Magiju bi nazvao kancerom koji vas polako ali sigurno ubija. Dugi niz godina sam ulagao sve snage da moj život teče jednim normalnim tokom. Na žalost na sve strane sam trpio udarce. Kada me je supruga ostavila nakon 15 godina braka odlučio sam da tražim spas od vidovnjaka. Imao sam sreću da sam po preporuci prijatelja angažirao gospođu Laru. Lara je konstatirala da se od samog rođenja nalazim pod magijom i to više vrsta magije i da je to uzrok mom teškom životu. Lara je skinula magiju sa mene, spasila brak a nakon njene intervencije i sve ostalo u mom životu teče jednim normalnim i uspješnim tokom. Hvala višoj sili da postoje ljudi poput cijenjene gospođe. Darko

Objavio/la Darko.Požega74 prije 1 godinu 3 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: