Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Para-

post objavio/la vasionka prije 1 godinu na blogu ∇a§IONia

Komentari na post

 

Sjajna Evelyn de Smedt bi to rekla ovako: "Tako prava suština tijela i duha ne postoji; njihova suština je mogućnost postojanja, potencijalnost pojavne manifestacije; ta mogućnost je osnovna kosmička moć".
...U pet do devet na večer, ne bih se nekako složio, odnosno ne osjećam se baš tako... Blizu mi je (vjerovatno se školski naziva filozofija "bitka") ideja da svaka stvar, ama baš svaka ima svoju "suštinu". Zapravo stvar je upravo po suštini. Ona (suština) je već, a ne "mogućnost". "Mogućnost" je neostvarena egzistencija, potencijalnsot je ne/moguća ostvarivost, tako da je "mogućnost osnovna kosmička moć" u kontradikciji, zapravo tautologija. Hm, u pet do devet.

Objavio/la teoreticar prije 1 godinu #

Hehe, u pet do devet :-) Elegantno rečeno.
Moja je suština darovana, ona nije moje vlasništvo, iako sam za istu odgovorna, s obzirom da uživam privilegiju njenog prisustva. Pitanje je da li je mogu na neki način oplemeniti, iskustvom u funkcionisanju slabosti u prvom licu, možda?
Samo Bog postoji, sve ostalo je -i jeste i nije-. Mogućnost dakle.
Tako je u mojih pet do devet, e sada..

Objavio/la vasionka prije 1 godinu #

Po ovome bi se moglo pisati, pisati, pisati, pa ću ja zabilježit atmosferu. Prejaka tišina i mir, uspjeli su me izbacit iz kolosjeka :)

Objavio/la Čitateljka prije 1 godinu #

Ulasan artikel yang bagus sekali, keberadaan situs bandar judi https://bolasportsbo.com sepertinya harus dialokasikan ke daerah genting.

https://bolasportsbo.com/daftar-judi-bola/

https://bolasportsbo.com/agen-bola-online-terpercaya/

https://bolasportsbo.com/situs-judi-bola-resmi/

Objavio/la maharani prije 8 mjeseci 25 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: