Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

QI.B.8.01.

post objavio/la vasionka prije 8 godina 6 mjeseci na blogu ∇a§IONia

Komentari na post

 

slažem se s tobom u svim segmentima.... nisam si dala toliko truda čitati i istraživati, ali sve od "twins"-a je teorija zavjere. S punim pravom. I na nekoliko načina i dokazana.
To što američki narod ne vidi to, da li svjesno ili ne okreće glavu i ne želi shvatiti očito, ostaje na njima da žive sa tom spoznajom.
Ono što mi se nikako ne dopada je njihovo wild wild west iskazano veselje zbog ubojstva, a i ti si to spomenula. Pravednije, čini mi se, bilo bi da su ga uhvatili živog i izveli ga pred sud.

Ali u tom slučaju otkrivanje raznih "ne"dokazanih "tajni" mogu biti otkrivene, a time i povezanost američkih tajnih službi sa bin Ladenom.

Čudi me da nisi dotakla jednu stvar. Naime, čudno mi je i to baš jako, da slike tijela nisu date u javnost, da se koliko toliko dokaže da je ubijeni tražena osoba. Koliko mi je poznato, sve akcije koje su imale za cilj hvatanje bjegunaca u najširem smislu riječi, imale su foto dokumentaciju za dokazivanje izvršenog. Ne samo za dokazivanje, već i da se pohvale. Moram priznati nisam pažljivo pratila vijesti, ni novine, ni internet, ali nisam baš nigdje čula niti vidjela da slike postoje.

Objavio/la graciasalavida prije 8 godina 6 mjeseci #

Živimo u svijetu u kojem postoji laž, veća laž i 11. septembar. :)

Objavio/la Gost_2698 prije 8 godina 6 mjeseci #

Ko jos Amerikance shvata ozbiljno? Oni su davno procitana prica.
Cak su i njihovi ucenici bolji od ucitelja - zar nisu upravo oni stvorili "najtrazenijeg" teroristu? Samo, pitanje je ipak : KO JE veci terorista? Ja znam...

Objavio/la nevenkagaragic prije 8 godina 6 mjeseci #

Tvrditi da su USA odgovorne za 11.9. je za mene isto kao supljiranja da je za Markale odgovorna Armija BiH i slicne nebuloze. Za svaki dogadjaj je moguce ponuditi 3-4 verzije i potkrijepiti ih sa (pseudo)dokazima. U te (kvazi)dokaze vjeruju oni koji zele vjerovati:iz politickih, vjerskih ili zlj uvjerenja. A postoji i cijela vojska fanova teorija zavjere, Dan Simmons je se obogatio na takvima.

Objavio/la Gost_3067 prije 8 godina 6 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: