Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Bijela pčela

post objavio/la vasionka prije 8 godina 6 mjeseci na blogu ∇a§IONia

Komentari na post

 

Informisala sam se o ovome kod MejjaSu i pozdravljam i njene i tvoje napore da se ljudi informišu o bitnim stvarima, odnosno problemima.

Oduvijek se kaže da pojedinac ne može ništa učiniti sam, ali kolektivno možemo, zato hajmo svi koristiti mobitele što manje, a pesticide nikako... Tako sami sebi činimo uslugu i produžavamo životni vijek, a žalosno je kako malo smo toga svjesni.

Objavio/la PankericaJa off prije 8 godina 6 mjeseci #

imali smo komsiju pasionairanog pcelara u Italiji, koji nam je dooso prirodni med, drzao predavanje o pcelama pa sam tako shvatila i zavoljela ta divna marljiva i nadasve korisna bica, bez njih smo faktici bez hrane jer u prirodi nema obnavljanja, i zato pozdravljam ovakve postove jer mnogi neshvataju o cemu se radi, oprosti na opsirnosti:)

Objavio/la magnolija57 iz prikrajka prije 8 godina 6 mjeseci #

khm... cekaj, baba moga svekra dakle prababa moga muza, je bila ziva kad se rodio moj sin.. zena je bila blizu 100 godina stara, vrlo je slabo cula, ali joj je vid bio odlican... dakle moj sin joj je bio prapraunuk... jesam li ovo utrefila da je moj sin ta tvoja specijalna pcela?

Objavio/la iskrenovasa prije 8 godina 6 mjeseci #

ovdje gdje ja zivim u jednom naselju, covjeku su pcelice napravile ogromno sace ispod krova, bilo je puno meda, covjek (amerikanac), pozvao je security da mu pomognu oko saca i meda..male organizovane vrjednice :)

Objavio/la Gost_ prije 8 godina 6 mjeseci #

draga moja, ovaj post je zaista osvezavajuci, pozz

Objavio/la mamaludica prije 8 godina 6 mjeseci #

Hvala puno za ovaj post... prava je dopuna mojim postovima... Za dosta informacija sam znala a za dosta i nisam... hvala

A Albert Einstein... o njemu je već davno izašla informacija da je krao tuđe znanje i pripisivao ga sebi... bijeda bijedna... koje li je samo vijere????

Lapiću ti post radi širenja dalje ovih informacija... hvala

Objavio/la MejjaSu prije 8 godina 6 mjeseci #

Kapitalizam uzima svoj danak. I treba tako, kad ne znamo cijeniti što imamo.

Objavio/la Gost_Tramvaj prije 8 godina 6 mjeseci #

Amin...
Tuzno :(

Objavio/la nefsun prije 8 godina 6 mjeseci #

Med je najsavršeniji proizvod prirode, u njemu se nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam. Med ima neogranicen rok upotrebe. Nijedna druga jestiva tvar nema duzi rok trajanja od meda.

Objavio/la katran prije 8 godina 6 mjeseci #

Po obicaju,najbolji postovi na blogger-u.

Objavio/la Gost_6851 prije 8 godina 6 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: