Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Misao dana

post objavio/la vasionka prije 8 godina 8 mjeseci na blogu ∇a§IONia

Komentari na post

 

Ma vala baš i meni to pade napamet, sad se eto sjetili svi da je diktatura tamo. I svi pričaju da je Gadafi ugnjetavač širokih narodnih masa, a opet, u par navrata sam čuo od nekih naših ljudi, koji su radili u Libiji, da je njima tamo prilično fino. Nešto slično kao što je kod nas bilo.

A što se HAARPa tiče, nešto ne vjerujem da je to u Japanu bilo. Ipak je Japan američka država marioneta. Doduše, jes bilo nekih previranja u Japanskoj vladi prije jedno pola godine - godinu, kad se pojavila nova partija koja je bila za opciju da Amerika razguli iz Japana...

Objavio/la tramvajsexualac prije 8 godina 8 mjeseci #

Gadafi diktator, ali zdravstveno, kao i hljeb i mlijeko besplatni za socijalno ugrozene. Sto mi takvog diktatora nemamo???

Poslije svega ovog, bojim se da pobunjenici ne zazale sto im Gadafi nije muke skratio.

Objavio/la AliceHarford prije 8 godina 8 mjeseci #

Imali su Japanci nekih sukoba sa IMF-om, odnosno MMF-om - Međunarodnim monetarnim fondom Tramvajsexualče.
Bio ne bio HAARP u pitanju, problem je što uopšte postoji. Ne postoji mogućnost opravdati svijetu da to uopšte postoji, no opravdanja su i suvišna kad niko dovoljno glasno i ne pita ZAŠTO?!


Bojim se da će zažaliti kompletan libijski narod Alice. Već su to osjetili na svojoj koži oni koji su ostali bez članova porodice.
Inspirisala si svojom prvom rečenicom komentara moj naredni tekst na bloggu. Većim dijelom se slažem, jer ovo je odavno, ako ne i od samog početka, SVIJET BIRANJA MANJEG ZLA.

Objavio/la NOISe prije 8 godina 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.