Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Kako to radi Novi Svjetski Poredak: Revolucije (krvi) na izvoz!

post objavio/la vasionka prije 8 godina 8 mjeseci na blogu ∇a§IONia

Komentari na post

 

Sumnjivo je bilo od samog početka. Ameri i Evropljani imaju neku poluskrivenu rasističku dogmu koje se drže već decenijama. Samo, obit će im se o glavu... ako ne Egipat i Libija, onda sigurno hoće Iran.

Objavio/la clandestine prije 8 godina 8 mjeseci #

Slažem se, Iran im ne preporučujem, iako ovo shvatam kao pripremu za Iran, a ta priprema se može kuhati i do jedne decenije u budućnosti.

Što se tiče "poluskrivene rasističke dogme" Evropljana, preporučujem "Praktischer Idealismus" od idejnog oca Evropske unije Richarda Coudenhove - Kalergia. Sigurna sam da je na Internetu ta knjiga/manifest dostupna za download na njemačkom jeziku, za druge jezike ne znam.

Objavio/la NOISe prije 8 godina 8 mjeseci #

Ama standardno, zapad smrdi.

A sumnjam da će išta postić u Iranu. Ipak je cjelovitost Irana u interesu Rusije, em što su im prve komšije, em što su opozicija Americi, em što im izvoze oružje, em... da ne nabrajam dalje. A da ne spominjem veze između Kine i Irana. Nema šanse da Kina mirno posmatra dok im uništavaju visokorazvijene trgovinske odnose sa Iranom, zarad tamo neke demokratije i gluposti.

Objavio/la tramvajsexualac prije 8 godina 8 mjeseci #

Ma kakve demokratije, tramvajsexualče, gdje si ti vidio vladavinu naroda?! Danas kada spomeneš ovim modernim teoretičarima uređenja društava tu staru definiciju, samo te blijedo gledaju, i počnu ders držati o modulacijama demokratije u skladu s zahtjevima vremena i razvoja. Pih!

Može bit' da je tako kao što kažeš, ali ja više ne vjerujem ni u te tradicionalne podjele po blokovima moći, dakle, ko je kome saveznik, a kome interesno suprotstavljen. No, da, suprotstavljanje Kine je vjerovatno.

Objavio/la NOISe prije 8 godina 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.