Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Nazi Israel

post objavio/la vasionka prije 8 godina 10 mjeseci na blogu ∇a§IONia

Komentari na post

 

E ovako se pokazuje paralela...brutalno.
Naklon Noise.

Objavio/la AuroraPolaris-offlog prije 8 godina 10 mjeseci #

Meni je ovo strašno.
Ono što se njima događalo 6 godina, oni rade već 60 godina. Al nemoj ti šta reć protiv Izraela i židova, jer si odmah anitsemit.
Dobro je jedan bloger reko, svi ljudi se dijele na dobre i loše. Osim židova, oni se dijele na dobre i dobre.

Objavio/la tramvajsexualac prije 8 godina 10 mjeseci #

svaki komentar je suvišan. ne mogu reći ništa dok pokušavam da pojmim do kojih granica seže ljudska okrutnost. a sve zbog tričavih razloga :o(

Objavio/la sullengirl prije 8 godina 10 mjeseci #

vrlo zanimljivo usporedivanje

Objavio/la jasanstav prije 8 godina 10 mjeseci #

strasno. i lijeva i desna strana.

a jos strasnije kad zrtva radi zvjerstva koja su njoj ucinjena.

Objavio/la Ra prije 8 godina 10 mjeseci #

a jos strasnije kad zrtva radi zvjerstva koja su njoj ucinjena.

Ra: ova zvjerstva nisu djelo zrtve! :( Zvjerstva na slikama su djelo LJUDSKOG ODPADA bez obzira kojem se "bogu" mole...

Noise :( uzas...

Objavio/la iskrenovasa prije 8 godina 10 mjeseci #

Zar se LJUDSKI ODPAD ikom moli osim sotoni!?

To je čisto načisto odobreno samo od jednog moljenog, a taj je zasigurno sotona... crko onaj ko sluša taj otpad.

Objavio/la MejjaSu prije 8 godina 10 mjeseci #

Strašno

Tebi skidam kapu za post

Objavio/la hrabri gost_off prije 8 godina 10 mjeseci #

nije li covjekov zivot (postao) bezvrijedan

Objavio/la Pasjaluk prije 8 godina 10 mjeseci #

ČINJENICE su brutalne Aurorapolaris. Patnja palestinskog naroda kojoj, čini se, kraja nema i silovanje sjećanja na patnje jevrejskog naroda u Drugom svjetskom ratu i to od strane političkog poretka Izraela. Nije ovo za naklona, ovo je za vrištanja jer baš ništa..., ništa, ništa ne činimo da zaštitimo živote ove djece i njihovih roditelja.


Jasna je distinkcija, tramvajseksualče, između antisemitizma i nazivanja političkog poretka Izraela pravim imenom - zločinačkim, genocidnim, rasističkim, fašističkim. Sa jevrejskim narodom drugog problema nemam do onoga koji imam i sa "svojim" (bosanski Srbi/Bosanci i Hercegovci pravoslavne vjeroispovijesti) - da, kolektivna odgovornost za zločine postoji i da, ćutanje je podrška zločinaca i činjenja zločina.


Sullengirl, uzroci velikih svjetskih nepravdi su, kao po pravilu, tričavi, kada se malo dublje konsultuje istorija. U toj činjenici i leži dobar dio ogromnosti zla.


Ideja nije izvorno moja, jasanstav. Za nekoliko desetljeća, ako se nastavi ovakvom progresijom, broj stradalih mogao bi se približiti broju žrtava holokausta. (Btw., sad odoh na Wikipedia-u tražeći pojam Palestina i otkrih, ili me oči zbog umora slabo služe, da pojma Palestina na bosanskom jeziku na Wikipedia-i nema uopšte. Eto koliko smo angažovani:-(((((((((((((( )


Potpuno saglasna Ra. Tvoja konstatacija je odlična potvrda pravila da istorija ne poznaje kategoriju plemenitosti silnika spram slabijih. Čak i kada je krvav okus torture, čišćenja, smrti još uvijek u svježem sjećanju silnika koji nedavno i sam biješe žrtva.


Iskrenovasa, nažalost ova zvjerstva jesu djelo potomaka žrtve, najveće koju moderno čovječanstvo pamti, i to žrtve kao kolektiva koja bira da njom upravlja politički poredak koji čini ova zvjerstva. Naravno, od odluke Generalne skupštine UN-a iz 1947. da se palestinskom narodu oduzme pola teritorije NJIHOVE DRŽAVE taj silnik je samo sokoljen ćutanjem Zapada i izdajništvom u pojedinim državama arapskog svijeta.


Tačno MejjaSu.


Hajdemo napraviti članak o Palestini na Wikipedia-i na bosanskom jeziku hrabri goste, pa da onda skidamo kape. Šta kažeš?

Objavio/la NOISe prije 8 godina 10 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: