Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Sapunica "WikiLeaks"

post objavio/la vasionka prije 8 godina 11 mjeseci na blogu ∇a§IONia

Komentari na post

 

Assange njihov čoek.
Eto baš će se njima potkrast sitna greška da im tamo neki džabalebaroš upadne u bazu podataka. Pa da su Ameri tako nemarni, ne bi oni nolki svijet pokorili.

Objavio/la tramvajsexualac prije 8 godina 11 mjeseci #

Evo gledam video vise puta i sve mi ovo lici na onaj Titin bunker u Han Pijesku, cini mi se da sam vidio negdje iza stijene njusku od Mladica, jer su u slicnim govnima, ah ta Amerika kad se nekom nakani da ga pronadje ona da sve od sebe :-)

Objavio/la poligraf prije 8 godina 11 mjeseci #

@tramvajsexualac... Saglasna druže.

@poligraf... Vala, mogli su uzeti i taj Titov bunker, malo ga photoshopom ušminkati, pa da i na Romaniji procvjeta turizam :-)
Što se tiče bjegunaca, nemoj tako, šta je jedan krvolok Mladić nad tamo nekim narodom bosanskim za Sadama Huseina. Ipak je potonji tako hirovito prestao naftu prodavati u US dolar valuti i izdajnički prešao na euro.

Objavio/la NOISe prije 8 godina 11 mjeseci #

Bravo tramvaju. Ista misao i kod mene. Toliki svijet sad zavlače i sigurno imaju neki cilj. NLO-i malo morgen! Imam osjećaj da ćemo najebati zbog ove afere, dobro će nas pojebati u mozgove, i ono što smo znali više nećemo znati.

Bottom line, američko maslo.

Objavio/la Lovecraft prije 8 godina 11 mjeseci #

sarena laza...

Objavio/la Braulio prije 8 godina 11 mjeseci #

@Lovecraft... Slažem se i u dijelu da ćemo najebati. Ne sprema se ovakva predstava, poskupa moram dodati, da se skriju manji, nebitniji događaji. Na nekom bloggu pročitah da je jako puno konkretno bloggova sa istinskim nezavisnim kritičkim mišljenjem i analizama ugašeno u SAD-u nakon pojave WikiLeaksa, dakle još od prošle godine. Svakako ne znamo šta to tačno znamo. Znamo li išta relevatno, kao ljudski kolektivitet, osim prehraniti se i svoju djecu, nastaviti kakav - takav civilizacijski kontinuitet, te dati si šta relaksacije? Ipak, mislimo sve vrijeme, mislimo u pretpostavkama, onim bliže ili dalje od objektivne istine. Mirišem da će doći vrijeme da nećemo smjeti misliti. Niti na glas, niti unutra.

@Braulio... Povelika.

Objavio/la NOISe prije 8 godina 11 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: