Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Osujećen bombaški napad u New Yorku

post objavio/la voabosnian prije 9 godina 2 mjeseca na blogu Blog Glasa Amerike

Komentari na post

 

Eto, dugo vas nije bilo. A valja vas citat, dobri ste. Pozdrav od Amira iz SA

Objavio/la Gost_9326 prije 9 godina 2 mjeseca #

Kako se mogli dopustiti da dobije americki drzavljanstvo? Kako se moglo dopustit da uopce dodje do ztakoplova, a kazu rezervirao kartu telefonom i platio u gotovini? Ima li odgovora na ta pitanja?

Objavio/la Gost_9904 prije 9 godina 2 mjeseca #

Sad ce opet prisluskivanje i pracenje telefona ko za vrijeme Busha

Objavio/la Gost_1921 prije 9 godina 2 mjeseca #

Poštovani,
Zahvaljujem Svemogućem što je spriječio novu nesreću i pogibiju nedužnih ljudi.Kao da zlu na ovom svijetu nigdje kraja.
Zašto taj mladi čovjek - terorista - nije upisao neki studij,pa radio korisne stvari za sve ljude Svijeta ? Zašto nije tražio rješenje za neku ljudsku nevolju
i pomogao da ljudi zdravije i bolje žive? A toliko toga treba korisnog i produktivnog da se uradi ? Uvijek je lakše praviti zlo i biti "na brzinu" poznat u Svijetu po tom zlu ! Teško je pošteno raditi ! Treba se dobro namučiti da bi se stvorila "nova robnonovčana vrijednost ",pronašlo rješenje za liječenje neke opake bolesti,pomoglo nekom ko je u nevolji bilo koje vrste !
A sve SVETE KNJIGE i Božije objave upućuju upravo na pomoć i davanje drugim koji su u nevolji - a ne stvarati nevolje drugim !I bez terorizma čovječanstvo ima nevolja "preko glave".Tu su :"Globalno zatopljavanje","Zagađivanje i trovanje čovjekove okoline","Neizlječive bolesti" koje prijete pomorom ljudi,"opasan nedostatak pitke i zdrave vode" , "Klimatske promjene sa katastrofalnim posljedicama", "Globalno razoružavanje - i klasičnog i nuklearnog naoružanja" - a prije svega "Izgradnja trajnog povjerenja među ljudima" ,bez kojeg nema budućnosti ljudima na Planeti Zemlji!A teroristi upravo atakuju na rušenje povjerenja među ljudima.To je najstrašnija posljedica njihovog razornog djelovanja,strašnija od samog fizičkog uništavanja i razaranja. Prokleti bili svi oni koji rade "u korist naše zajedničke štete", u korist stvaranja nepovjerenja i nerazumjevanja među ljudima !
Sjeme im se zamelo - Dabogda!

Objavio/la osmanbosanac prije 9 godina 2 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: