Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Sta sad?

post objavio/la LightOfFaith prije 1 godinu 8 mjeseci na blogu .. potraga za pravim ..

Komentari na post

 

Da pokušaš sa savjetnikom za porodicu, ako već niste? Dosta puta savjeti kako usmjeriti komunikaciju pomognu, jer sami ne budemo sposobni da komuniciramo kako treba i da razumijemo jedni druge... Nadam se da će situacija krenuti na bolje. Ljudi nekad kažu tako stvari koje zaista i ne misle, pa ne treba odmah dići ruke od nečega što ti je nekad vjerovatno bila velika želja.

Objavio/la Zena_vojnik prije 1 godinu 8 mjeseci #

U Nahli je odlično psihološko savjetovalište. Čak i ako on nije zainteresovan za to, tebi može pomoći razgovor sa divnom Azrom, puna je razumijevanja i dobrih i usmjerenih savjeta.

Objavio/la Zena_vojnik prije 1 godinu 8 mjeseci #

Ne daj da te psihički on dokrajči. Ako imaš gdje, kupi svoje stvari i idi. Trebaćeš tom svom djetetu, ali ne iscrpljena i beživotna. Puno sreće, volje i snage ti želim!

Objavio/la ZenaKojaPije prije 1 godinu 8 mjeseci #

Prije nego ste dpbili bebu, pisala sam ti da ne brzas, bas zato sto ga nisi dovoljno znala... Sad se koprcaj i sto prije bjez d tog covjeka, ne voli te.

Objavio/la Gost_652 prije 1 godinu 8 mjeseci #

negdje se ljubas izgubila, a najvise se pokazalo kada se dijete rodilo... od tada sve bas brzo ide niz brdo. cula sam za pricu da ponekad majke prestanu voljeti muzeve svoje kada rode dijete, medjutim ovdje je situacija obrnuta.

Objavio/la LightOfFaith prije 1 godinu 8 mjeseci #

Draga djevojko, u svakom slučaju ne trebaš slušati glupe savjete blogera koji te ne poznaju niti znaju kakav život živiš. Ako ne možeš sama riješiti problem, nađi osobu kojoj je stalo do tebe i koja te dobro poznaje, tj. vas oboje, da vam pomogne riješiti problem. Ne mora značiti da je sve izgubljeno, to je samo stvarni život, gdje se moraš malo više namučiti i potruditi da središ stvar. Mislim, ne tuče te, ne vara te, nije neka propalica, samo su počela nerazumijevanja u zajedničkom životu i, kako kažeš, krenulo je niz brdo. Najlakše je otići i dići ruke od svega. Ali neće ti biti puno lakše niti sa nekim drugim, niti samoj, jer, kako rekoh, sve je to život i valja se boriti u svakom slučaju. Svakako, mislim da trebaš manje komunicirati o tome s nepoznatim ljudima i potražiti pomoć sa strane, ako ti je iole stalo da održiš porodicu.

Objavio/la Zena_vojnik prije 1 godinu 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: