Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

SREBRENICA, 11.07.1995 - 11.07.2008

post objavio/la radioefm prije 12 godina 3 mjeseca na blogu Bosna i Hercegovina

Komentari na post

 

ako si za razmjenu bannera daj mi svoj kod bannera u komentarima mog bloga, evo tebi moj kod

<a href="http://zeljonewscentar.blogger.ba";; target="_blank"><img src="http://i21.tinypic.com/2urpnxy.jpg";; border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

Objavio/la addooo prije 12 godina 2 mjeseca #

Genocidi nad bošnjačkim narodom

Genocidi nad Bošnjacima.
http://genocidi.blogger.ba/

Objavio/la sarajlija76 prije 11 godina 10 mjeseci #

eRepublik je masovna mrežna online (MMO), društvena i strateška web browser igra. Igra omogućava igračima da sudjeluju kao građani u online verziji pravog svijeta. Izmislili su ju i razvili Alexis Bonte i George Lemnaru.

eRepublik kombinira koncept društvenih mreža i strategija u jednu online igru čiji igrači mogu sudjelovati u raznim aktivnostima. Građani u eRepubliku mogu voditi poslove, osnivati političke stranke, glasati na izborima, pisati novinske članke, čak ići i u rat kao građani virtualnih verzija stvarnih država.


Nakon registracije, građanin odabire kojoj se virtualnoj državi želi pridružiti. Svaka od tih država nazvana je po stvarnoj državi u pravom svijetu i geografski se nalazi na sličnom mjestu. Građanin nakon toga traži posao u nekoj firmi unutar te države, a ima i priliku da trenira kao vojnik te države. Treniranje i rad u firmi izvode se na dnevnoj bazi. Jedna od glavnih prednosti igre je ta da je potrebno tek 15 minuta dnevno da bi se sudjelovalo.

U ovoj igri jedno od ogledala jačine je i broj stanovnika. Više radnika = jača ekonomija, više vojnika = jača armija države. Zato pozivam sve Bosance i Hercegovce da se pridruže ovoj igri i pomognu u jačanju naše virtualne eBiH.

Virtualna domovina treba vašu pomoć! Pridruži se!


* poželjno je da se registrujete preko mog linka , te tako ojačate BiH jer će državna banka dobiti značajan prihod novca:
Link za registraciju:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Diktator+Senco
Službeni forum eBiH:
http://ebih.niceboard.net/forum.htm

* na forumu možete pročitati vodiče kroz igru te se tako upoznati sa igrom, pitati starije tj. iskusnije igrače, zatražiti pomoć..

Službeni chat eBiH:
http://ebih-chat.webs.com/
* također služi za druženje igrača eRepublika koji su iz eBiH te pomaganje novima.

Objavio/la mentalita prije 11 godina 2 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: