Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

dvadeset i prvi juli2.

post objavio/la Octubre prije 5 godina 8 mjeseci na blogu And may the odds be ever in your favor!

Komentari na post

 

Pozdrav! Samo da te obavjestim da mi je neko blog hakovao,tako da sam napravio novi,to je ovaj sa kojeg se javljam.
Toliko sam se trudio da pišem dobre priče svake sedmice,i neki kreten mi je to sve upropastio zbog svoje ljubomore...

Otkriću jednu tajnu da ponekad kad mi niko ne piše u komentare ja smislim nick,kao naprimjer u prošlom slučaju girl evo vidi http://kolumnamogodrastanja.weebly.com/blog/savrseno-ljeto-hmm#comments i onda sebe sam hvalim i dopisujem sam sa sobom...sačekam neko vrijeme da prođe pa onda tek odgovorim sa drugog nicka da niko ne primjeti.Takođe imam i mnogo drugih profila i blogova ovdje da bi sebi djelio komentare,dopisivao se sam sa sobom kad mi je dosadno.Nadam se da razumiješ i ne misliš ništa loše o meni.
To sam sad otkrio namjerno da vidiš koliko sam iskren i ništa ne krijem i da taj što mi je hakovao blog pročita ovo i vidi na koje sve načine se trudim oko bloga... i slično,a ja ću kontaktirati urednike bloggera objasniću im šta mi je učinio i da saznam njegovu ip adresu,nakon toga idem mu pred vrata sa još par jarana odavdje iz naselja,da mu se najebem majke majčine ne zvao se ja Anel Mušanović.
Izvini zbog par psovki totalno me je iznervirao kreten,ako budu bile neke priče na mom starom blogu ili na http://kolumnamogodrastanja.weebly.com znaj da to ja ne pišem,jer nemam pristupa tamo promjenio je lozinku,mejl adresu,sve!
Moj novi blog je http://kolumnamogaodrastanja.blogger.ba/ i jedino tu će od sad da budu kolumne! S ljubavlju i mržnjom...

Objavio/la anell568 prije 5 godina 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: