Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=GAtulthYqpE&feature=emb_logo

post objavio/la umorni prije 14 dana 7 sati na blogu Priče o umoru

Komentari na post

 

Daj bre idi u qrac, brisi ovo sranje pa da se vratimo na prethodni post i zavrsimo Sikteru pice sa Goscom :)))

Objavio/la Drug Pravoslavni prije 14 dana 5 sati #

ma možemo i ovdje, naš Siki je vazda raspoložen za ta gotivna pića
ne bi prizno ali znam 1000% znam da se budio pored mnogo većih leševa i mrmota od kakva god da je u realnosti Gošća ;) sjeti u se priča o simpatijama što mu se javiše na fejsu a sad održavaju po 20 hektara brdsko planinskoig domaćinstva sve sa traktorom ;)

Objavio/la umorni prije 14 dana 5 sati #

teške droge, Allah će ga surovo kaznit

Objavio/la Gost_8190 prije 14 dana 5 sati #

(///).To je vec sadisticki um koji uziva PAKOST a pakost realizira svoju "ljubav"koja je i sama ljudska te je tako i razumljivo kada tu ljubav pakosti i sadizma covjek poima kao ljubav.Necu dalje a ima te dubine o neprirodnoj ljubavi koja je i ovako i onako objasnjavana milenijumima.
Ne vjerujete? Sa tom nevjerom ste njihov potencijalni clan okultne zajednice.Taj slogan o ubiti i zaklati drugacijeg je toliko jak cip da se ,zaista,moze porediti sa prirodnim genom.Naravno,mogu tvrditi da taj gen stvara psiha ZLA vise nego se povoditi za izrekom tih etnosa da :" iver-trijesce,ne pada daleko od klade",Vrlo lijepo iskustvo i filozofska misao u analogiji i zakonima koji se ocitavaju kosmosom proicirani po zelji ljudskog faktora.........(h.d)9jp4k

Objavio/la Gost_10 prije 13 dana 21 sat #

(...)Halid Dizdarevic Niko ne smije da umanji nasu ljubav prema republici srpskoj"(Jelena Trivic)
Ovako se oglasava duh i um Draze Mihailovica reinkarniran u Jeleni Trivic kao genocidaskom duhu.Dakle,upozorava da "niko ne smije" jer je naprosto ubijedjena u svoje zlo koje je nadredjeno ,zlo koje vlada tom tamom,dobru.
A ljubav...sta je to njihova" ljubav"? Ta "ljubav" je u Vrelom i uzavrelom vulkanu pri cemu je vulkan ta ljudska nesreca a posljedica vulkana "crni kamen" iz kojeg je i isklesan Karadzoloz.
Java je pozornica ljudskog prozimanja koja je generirana sa ljudskim u dobru i u zlu.Jedno bez drugoga ne ide jer jedni iz drugoga proizlazi.Jedina sila koja dobrim vlada je savjest koja se javlja ljudskim obrazom na zahtjev ljudskog morala.
Kada se to dvoje utrne tada nema ni ljudskog razuma.Posljedica svega je potpuno unistavanje onog ljubavnog kaveza-krletke kojom je ptica ljubavi data od Pocela kosmosa.
Umjesto te krletke i njenog stanovnika generira se hapsana covjeka u cijim zidovima nastaje sve sto moze naciniti okov roba za ubiti ono sto nije on sam.......(h.d)

Objavio/la Gost_10 prije 13 dana 20 sati #

Neka nama naseg Mese ziv bio.
A mislim zaboli me qrac kojoj onaj glumac partiji pripada. Covjek se veselio i neka je sta ste svi skocili odma na njega ko vakav ko nakav ko bakirov ko ovo ko ono. napijo se covjek i veseli i neka aferim i zavrsi pricu s tim.
nego nikako da skontam ko je u ovom nasem balkanskom ratu bio partizan a ko svabo. Svi misle da su oni drugi svabe aj da se upitamo jel nasa strana partizanska? Evo vam omladino pa gledajte u kakvom nam svjetu djeca ostaju:
za smijat se za plakat i za objesithttps://www.youtube.com/watch?v=4bDZhkDz7wY&feature=share&fbclid=IwAR2ZnxQ6BKQKNlkqk2cuja_GQlR8_L-HjJTjnq_ZUt-lwni6eHyr6XKVLbE

Objavio/la sikter efendija prije 13 dana 13 sati #

Pa bolan napiso sam kako su mi negdasnjecti komsije malo je rec evoluirali komplet perfomansom :)

Objavio/la umorni prije 13 dana 12 sati #

ma ja kad sam ga vidio kako plesen nako posle jedan dva bokalcica i dobre meze bi mu se pridruzio i pleso sam. Pusti cojeka nek uziva. tebi krivo sto je mrsav sad :-) Jesil pregledo video :-)?

Objavio/la sikter efendija prije 13 dana 12 sati #

Uživa čovek u životu punim plućima :)))

Objavio/la Gost_Pravoslavni prije 13 dana 11 sati #

Naglasak je na svircima.
Njemu je ocigledno taman kako je hotio ;)

Objavio/la umorni prije 13 dana 11 sati #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: