Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

1. Mart

post objavio/la umorni prije 1 godinu 6 mjeseci na blogu Priče o umoru

Komentari na post

 

ja eto sad šemso kriv ako te hercika spuca- Joj tito dragi, vazda nam drugi krivi.
Pa nije šemso jeo čvarke i lešo teletinu što te dotle dovela i pio onolike pive.
Šemso ako dođe do kaka suda ja ću ti svjedok bit :-)

Objavio/la Drug sikter prije 1 godinu 6 mjeseci #

Ma sve ste vi dobro rekli dagi dječaci.Da je bilo ovako pametnih i racionalnih glava nebi danas imali to što imamo iza nas.Ali mi smo tu,glas razuma i tolerancije,da se potrudimo da ostavimo ovim generacijama bar usisanu i pospremljenu kucu a oni brate nek dalje odrzavaju.Voli vas vas Semso.❤

Objavio/la okrutni semso prije 1 godinu 6 mjeseci #

joj jes nam šemso osjećajan posto vele havle, el fatiha el hamdulila.
Fin je to insan i ako treba pred kadiju ić idem da dokažem ako ga nedaj bože onaj optuži za herciku. Na vaka insana udarit e dje će ti duša, nalet te bilo

Objavio/la Drug sikter prije 1 godinu 6 mjeseci #

*Smoreni...zadnji dojam ,zadnje recenice posta, objaasnjava tvoj karakter...zar ne?
Prethodni stavovi,ubitacni stavovi,te zadaju sa prikazanim dojmom kao onog slusaca legendi za strah pri grobljanskom koraku.
Ako si nesto ugradio svoga u slobodi sebe i drugoga to je bio tvoj akt odbrane koji nisi mogao izbjeci iako ces suprotno tvrditi.
Bijeg od sebe je i tabucenje sebe .Kada si bio u popisu za odstrel,ljudsko bice za genocidni akt zla, ili...kada si bio moralom primoran da branis dobro od zla to je i neminovnost da slavis sto si ziv proglasom dana republike.Desetine hiljada drugih NEMA da svjedoce u prilog proglasa jer su ga ostvarivali svjesni svog zivota a ne proglasa drzavotvornosti.
Na kraju...zatocena ptica ne moze svoju slobodu ziviti zatocenistvom.KOja budala ne zna za ovu konstataciju?Sta sve od ptice biva kad joj das prirodni kod ovisi od informativnog koda kao navike ptice.
Odgovori sebi razmisljajuci o ovom slucajnom uzorku slobode i zatocenistva kod blogerice ----Lovac u žitu
Sretno sa danom drzavnosti

Objavio/la Gost_10 prije 1 godinu 6 mjeseci #

Sagovornici su ti pehlivani(
akrobat, plesač na užetu, hrvač, komedijaš, lakrdijaš)a vise imaju karakter pedigrea bosanskog DZUKCA istreniran za sluzbu kod svog dzelata.
Bez ljutnje na moj dojam jer sam covjek koji grijesim pa sumnnju znam siriti.
To je nagore sto covjeka moze imati a jede sve kao i ebola ali...oprostite dobri ljudi ako dokazete da sam vas grobar nudeci vam sliku kroz metaforicnu kakafoniju.

Objavio/la Gost_10 prije 1 godinu 6 mjeseci #

Daj ba halide saberi se...ne more nikako bit plesac na uzetu...samo more bit na kanafi, zapamti!
Predlazem da se obavezno halid pozove na eventualni miting naske sviju...da nas malo zabavlja i da mu licno saopstim da sam mu jebavao njegovu nikad ne prezaljenu M. u prkno. Znam da mi on to ne vjeruje, al svijet je mali.
p.s.: lijeno mi mijenat ovaj broj gore, al znace on ko sam

Objavio/la Gost_4000 prije 1 godinu 6 mjeseci #

4000 e fala što objasni , sad znam kako mu je i što je vaki, sve u prkno stade jebiga. Neka tebe meša ovde je vazda mjesta za take bilo ko i za ostale. kakav gazda taka i kafana

Objavio/la Drug sikter prije 1 godinu 6 mjeseci #

Mislim da se Bucko smestio u kafanu Trebevic i sada hajkuje pive do otkaza :)))

Objavio/la Gost_Pravoslavni prije 1 godinu 6 mjeseci #

@Sikter
Nadrkani, ne pricas kako si sinoc prosao na FIFI :))) Jesi sta pazario, prodao, ostao dobar par milja ili si prdno u cabar? :)))

Objavio/la Gost_Pravoslavni prije 1 godinu 6 mjeseci #

Kada me netko prozove imenom,da me ima i kada sniva, i kaze mi...da on biva zato sto ga moja posjedovna sjena spermom prokazuje ...tada cu i potpisati svjedocenje jer se kurco-azija izdaje i ista prinos snuje da umnost ,zakovicom,zakuje nudeci se plebsu njihovom zeljom i jebackom posteljom.

Keruse kceri ili sine
zasto cvilis i cemu te pasje sline
nije valjda da vec loces od keruse vrline
nece biti da si gladan
bice od bijesa njusis mrtvo zeljan strvine

Dalje: Mesak je svom Ahmetu Sabi uglavio misao po kojoj se isti prepoznaje ,stvara rane,vida rane i nesretnim svijetu daje pa kaze:
>> >>I zauvijek sam ostao gladan ljubavi i pažnje: niko me u životu nije mogao iznenaditi grubošću i uvjek sam je očekivao, a svako me mogao pridobiti pa i prevariti pitomošću, nježnošću, prijateljstvom, pa i kad bih se prevario, opet sam uvijek bio spreman da naletim na isti mamac.<<

p.s.hvala sikteras za razumijevanje onog Draskovicevog na Carsiji ,zvona i mlatala i stjenke im, sa zvonjavom "osveta...osveta...osveta."Sve pod ukoricenim o stihiji poklada Balkana i svijetlog oruzja "NOZ"
Ako sam prevaren sa lijepim rijecima nije neka propast.

Objavio/la Gost_10 prije 1 godinu 6 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: