Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

e jes ga brat ošerbetio po sabahu ::):))))))))))))))

post objavio/la umorni prije 1 godinu 6 mjeseci na blogu Priče o umoru

Komentari na post

 

al kako Vas lako namirisa, jes samo to vidio, a sve gosca vaka naka

a ja isho 4 razreda osnovne u blagoje parovic sa pionirima sa klizista buljakovog i buce
fakt smo imali dijametralnih razlika ;)

i dan danas, porodicna zajebancija sa istinitom izrekom Nije ti to boba to ti je safun

Objavio/la umorni prije 1 godinu 6 mjeseci #

Sikter je u pravu za boje. Moze bilo koja samo neka urade to kako treba.

Objavio/la Gost_Pravoslavni prije 1 godinu 6 mjeseci #

Ja sam mislila da je ovo neka zajebancija.

Objavio/la SenoritaBandida prije 1 godinu 6 mjeseci #

ej ba guzojlo Gušter rođen u buljakovom ja na koševu a pravljen u buljakovom prvi dan izvan bolnice prodiso na aneksu.
Pa znači po tvom ako je stari karno staru na izletu na romaniji da sam papak s romanije :-)

Objavio/la Drug sikter prije 1 godinu 6 mjeseci #

Pa ko će drugi braniti ovaj grad ako necemo ja i Škembavac guzati.Nemojte tako drugovi,pa nece ga braniti vozarka i Bora čorba,ili gospodin Švrakić.Pa jel tako guza majka mu stara?

Objavio/la okrutni semso prije 1 godinu 6 mjeseci #

nemoj švrakića dirat imo je damu. Ko osnovac se zalijeto na me ko srednjoškolca tako je i prošo al nije posustajo dok ga Alić(iz iste lige) ne otjera kući.
pa valjda čojek zna koju boju voli :-) A on je i branio grad pa eto ta mu borba dala mogućnost da od babinog električnog podruma napravi tolko radnih mjesta :-)
A Vahid je druga priča on je tolko bio privržen sistemu da je dobio i stipendiju iz holidej inna da tamo radi posle škole. Stipendisti: vahid,mithat,mirzet,sejda,enisa,zijad,zaim,torlak,fočo, i vjeko e ono dvoje još se ne mogu sjetit.

Objavio/la Drug sikter prije 1 godinu 6 mjeseci #

shemson a se ne foliramo, da nas je 100 000 vakih ko ti i ja, ovom gradu pomoci neJma
ovo dok se samo ne vrati u muljavu kasabetinu iz 17. vijeka stati nece
ONI UPRAVO TAKO SARAJEVO SANJAJU

Objavio/la umorni prije 1 godinu 6 mjeseci #

Meni je ne ponudiše nisam imo primjerno vladanje a nije mi se uzela ni olakšavajuća okolnost da sam već imao iskustva iz lune i od neđe dje sam provodio večeri i vikende. A krivo mi bilo pravo jer ne dobih tih para za šteku cigara mjesečno. A ne mogu se nešto sjetit da je Vahid bio cvjećka i imo primjerno vladanje. Znam da su se srđan i vlado vozari iz hadžića bunili što nema srba pa pokušavali i mene ufurat(bio lako povodljiv) al im ja objasnio da me libo tuki za štekom garaci jer ja po dvije za dan zarađivo.
Falim te bože pa mi ekonomija bila vazda preča od religije :-)

Objavio/la Drug sikter prije 1 godinu 6 mjeseci #

Hhahahahaha,cuj muljava kasabetina iz 17 vijeka..pa nemoj tako oštro moj guza.Jutros si lud ljubim ti ud :)

Objavio/la okrutni semso prije 1 godinu 6 mjeseci #

Uspjeti... ma po kojoj cijeni nam uspijeh fakturisao uspjesnost...uspjeti da se dokaze da uspijeh nema cijene.
Ovo poslozenomungornjoj recenicije na osnovu hebaca sa titulom "konceptualnih umjetnika' ciji je prezentu linku.
Ovo je i glavna motivacija svih dripaca iz povijesti civilizacije koji su negirali civilizovanost ako ne objasnjava covjeka,potrebnog covjeka,kao grabezljivca razasutog uspijeha pohranjen gustijerima -zelembacima kojima to ionako ne treba kada ne znaju sta ce sa njim ako su vec i kukci potamanjeni otrovom za njih spravljenim da se uspijeh dokaze
Necu o tome zasto sam gornju usiljenost nanio bas kao veserajka isprani ves po tarabi avlijskog ali...hocu o tome kako se ne radujem tom umnozavanju koje eliminira svaki vid nadogradnje mudrosti u okvirima etike gdje nema hebenih skakavaca sto glodju zivot kao nehumani naucnik civilizaciju sa svojim zgrudvanim atomom.
Bas kao pcelar o sacu i njegovim rupama a medar plasiranju bogastva iz sacinih rupa kazujem:Nije ta Bosna ni tako mala ni tako prevelika ako je vec lijepa i podrazumijeva da je ljepota prenesena na spomenutu kosnicu i roj imitiran da se osice sa pcelama identifikuju koristeci hebeni umjetnost iz koncepta NICEGA u pustosi NIKOGOVICA. Neminovna je tu denticnost kao identitalnost u proklamaciji uspijeha covjeku potreban kao i skakavcu dok nisti puls a vise zmiji dok puni sebe otrovom.Potaman je da nitko nista ne radi nastojeci pisanjem objasniti da mu je uskracen identitet ako se ne poistovjecuje sa piscem koji guslarski radi a krcmarski probitak ispija.Tako biva i sa poetama usljed roja poeta a tako i biva sa mangupima usljed potrebe uspijeha da varanjem nije ostecen kupac od trgovca ako je zakinut za gram njegove pameti vec sa prodanom a pokvarenom robom.To je uspijeh...potaman ni za tako mali ni za tako veliku Bosnu sa kojom bi uspijeh bio napraviti od nje HALU sto je razumljivo samo uspjesnima koji imaju "konceptualnu umjetnost" (Damir Niksic)a najvise bezboznicku opkultnu organizaciju a nikako covjeku dozvoljenu upotrebu osobnog dojma pri interpretaciji moralnog duha tog covjeka..
Draga blogreasi...osporite mi gornje navode a ove ne mozete :Ja tebe ljubim i kada te gubim ;) ...iz svog poderanog neuspjeha prozvan Halcinim dzepom iz kojeg viri ono sunce kroz poderane oblake.p.s.Koncepcija "umjetnika" je da ne zna zbog cega je ta koncepcija uspostavljenja ako nije da problematizira problem kojeg je sam stvorio.Glavna uporisna tackao takovih je :ne snositi odgovornost za ucinak iako je on uzrok ucinka.Ne vidi problem u velikom djelu Bosne gdje postoji drzava u drzavi vec vidi problem u drzavi Bosne i njenom gradu koji nema taj problem i on ga ustolicuje kao imeperativ.Jasno je da problemi egzistiraju ali...nikada i nikako po shvatanju konceptualnog "umjetnika".To je jednostavno degenerisana logika i moze se lako dokazati.Sikteras je logican i djeluje povodom problema kojeg ste stvorili shodno razumu o umjetnosti boja koja se dokazuje sa znanjem svjetlosti bojadisanim u umjetnickoj prezentaciji a nikako vasom rekcijom netrpeljivosti neceg zelenog a Halcinog.

Objavio/la Gost_10 prije 1 godinu 6 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: