Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

imena prije statistike

post objavio/la umorni prije 9 mjeseci 20 dana na blogu Priče o umoru

Komentari na post

 

Sve je to produkt onih prljavih "nadrealista"ili vojske zla koja pise da se obznani i govori da covjeka zadeera a vise sa glavom rastavi .Nikada renesansi duha,i razuma,nije bilo potaman gdje su ta gamad noci djelovali na svijest covjeka da vas oblikuje kao casa onaj element zivota u sebi i pri sebi.
NIKADA necete doci do uzroka vaseg,i naseg,stradanja a nanovo se ima stradati bez obzira na vasa svjedocenja o stradanju.
Vi jesete steta nadrealistickog hebavanja ali...vi ste upravo proizvod stete i
stetocine.Vi ste uzrok i posljedica.Ovo ne pisem napamet kao moj rodjak u bivsoj nam Yugoslaviji kada me pita i odgovara na pitanje:STA MI FALI

Gdje je u tom tekstu ,slican taksativnom biljezenju rashoda ,vasa mrznja ka vjeri i vjernicima ?
Gje je uzrok posasti ratne apokalipse o kojoj navodite fakte ako ste vec zadojeni sa mlijekom nevjernog Tome?
Na tome gradite sav svoj hebeni razum i nelogicnost.
Tamo je gdje ne shvacate to TAMO a tamno. Mrznja ka necemu stvara onog sto mrzi svojim ciljem mrznje.
Osjecajuci taj paradoks intuitivno se pretvarate u neman gdje vam vise nije bitna mrznja ka vjerniku vec VASA nevjera koje ste vjernik kao i svaki ,biblijski ,Yuda.
To je tolika neman da joj dobro ne moze NIKAD sagledati dno.
Citajuci vas ovdje prilazem sto sam o vama slicnima pisao.
Ne sudim sa pisanjem.Samo gorcinu izrazavam znajuci za posljedice nemoci u cijim sam crijevima kao ono govno od seoske mrsi koje zavrsava kanalizacijom gradskih fekalija.


Halid Dizdarevic
·
iskreni 'hebac" koji se ne odrice "use,nase i podase"


-Ajša Tunović Korporativna kapitalisticka i izrabljivacka gamad proizvode ovakve 'hebacke' stavove. Nije rekao da nece raditi, samo da nece dopustiti da bude rob...ponovo, kao u prethodnom statusu...
Like · Reply · 23 hrs

-Halid Dizdarevic Dobro ,ali...pokusaj ,ako ti se da,zamisliti tog istog "hebaca" u onoj krilatici "Tko bi gori sad je doli i ko bi doli sad je GORI"...dakle GORI.Nakon zamisli evo ti mene u kazivanju: Dozivjeti ces JEZU koju nisi nikada prije imala jer...jer zlo nema dna.Nema!


-Halid Dizdarevic Ima jedan dojam koji ti hocu dugo kazati.Mogao bi to upriliciti da bude govor dva sagovornika no...postoji ta okolina koja uslovljava dva sagovornika pa javno kazujem bez obzira na apsolutnost koja kaze: Niti sta cuje niti sta razumije.
Pa zasto onda javno?...pitati ce me moja upitanost.
Odgovaram:svaka rana ,iz reza,uboda i sl,proizvodi GLASOVNI izrazaj boli COVJEKA taman da je covjek svjestan zadnjeg trenutka zivota.To je zadanost koju svijest,kao i nagon,ne moze utrnuti.Eto i za-to.

Bosanac ti je,bona ne bila,sevdalinkom dosao do najveceg paradoksa koji moze UM ,ljudski,da stvori.Iz konstante potrebe za zenom,sto je prirodno,proizlazi konstanta grljenja i ljubljenja,sto je prirodno,a svijest o istom proizvodi nezadovoljstvo sa zajazenom rijekom,zajazenom kao ostvarenim grljenjem,,sto je prirodno,i taj tren radja novu potrebu a odbacuje ,nepotrebno,sto je prirodno, da bi na kraju puta ustvrdili: Taj put nije nista drugo do stvaranje LELEMUDANA u kojeg je sadrzaj mozga kao sadrzaj testita i tu se NISTA vise ne moze pronaci do seksanje.Analogno muskicu i zensko je takovo.Ako treba poredjenje sa drugim podnebljima da kompariram razlicite kulture to cu i uciniti...po potrebi.
Like · Reply · 57 mins

Objavio/la Gost_10 prije 9 mjeseci 20 dana #

evo još jedne a sad polako dok neskontamo jel gost il gošća.
O Meša merhaba, uranio , ko diro.
ma guzojlo šta mi ono uvali od rakije nemore čojek ni šest komada popita da se ne napije :-). Mora da je slaba meza bila

Objavio/la Drug sikter prije 9 mjeseci 20 dana #

Pa nije ni meni ovo bilo lako izbaciti iz sebe hasta, jebe me, prodem kroz taj oark svako malo i onda same slike lete. S nekih nema, neki daleko, a vidim da ni ja odavno nisam taj
Halide ti sam sebi odgovori svega ti :)

Objavio/la umorni prije 9 mjeseci 20 dana #

Sikter i shemso, hasta je staaaara blogerka i nemoj da bi je ko diro, ne sto bi je ja branio nego sto ista zna to mnogo bolje sama radit
Pamet u glavu :)

Objavio/la umorni prije 9 mjeseci 20 dana #

Ne grijesi dushe svedu jedan, jace maxuzije hednostavno neJma. A mezu ti ja prinosit tamo necu :)

Objavio/la umorni prije 9 mjeseci 20 dana #

Ma nediram ja drugaricu hastu, nego poznavajući onog nazovi prekodrinca i njegove sklonosti ka damama samo ga upozorih. Znam ja da je Hasta gošća i cijenjeno poštovanje.
ma nije greška u maxuziji no u meni slabo treniram pa me vako naglo ufati. A nije daleko do frižidera pa sam mezu sam sebi doturo :-)

Objavio/la Drug sikter prije 9 mjeseci 20 dana #

@Umor: Drug moj <3 :)
@Sikter: Uzvraćam poštovanje! :)

Objavio/la Hasharijasta prije 9 mjeseci 20 dana #

Jao kaki ste mi vas dvojica djentlmeni danas, namah mi se nesto profinili pa sve na VI i nazivate dobar dan i prijatno vece, eee ko vas ne zna kako bi se zajebo :)

Objavio/la Drug_Pravoslavni prije 9 mjeseci 20 dana #

i to dobro bi se zajebo. Med i mlijeko teče dok ne odradimo poso.
A i ti se pridigo prekodrinac, pune ruke posla il samo desna :-) ?

Objavio/la Drug sikter prije 9 mjeseci 20 dana #

Ja jos uvek igram, ja jos uvek igram (scena iz filma Kako je propao Rok n Roll) :D
Od ruka imam samo dve, desnicom ubijam a levice se i sam plasim :))) Ma guram nekako, teturam al' polako...

Objavio/la Drug_Pravoslavni prije 9 mjeseci 20 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: