Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

ikigaiji

post objavio/la umorni prije 26 dana 10 sati na blogu Priče o umoru

Komentari na post

 

Japanci to rade na duge staze, planiraju, promisljaju, ako nesto ne valja onda ga poprave, pa tako u krug. Kod nas se zivot sveo na "pregurati dan", i svodi se na to sto si napisao u postu. Ovi sto ne pamte Tita, eto da znaju da je vecina ljudi u tadasnjoj Jugi imala malo duze i ozbiljnije planove i ciljeve nego sto je to slucaj danas. Jos jedna od blagodeti zivota u "demokraCkim drzavama" jeste geslo: ne mislite na sutra, ali ne zato sto je sve unapred osmisljeno i razradjeno da funkcionise, vec zato sto sutra moze lako da ne dodje gomili ljudi.

Objavio/la Drug_Pravoslavni prije 26 dana 7 sati #

Prvo mi smo prvi imali japance u sarajevu svi ovi okolo pricali o nekim sto se zovu "kojo" Joto" Nuto okojo. A drugo japanci su ispred citavog svjeta a ne samo balkana. Ako je projekat odredjen vremenski za godinu dana onda japanci sjede i planiraju 11 mjeseci i nista ne profule i grade mjesec i gotovo na vrjeme. Svjet pocne projekat nesto planira mjesec pa haj sto brze da se zavrsi i na kraju projekat traje 3 godine i ponekad se i ne zavrsi nikad a kosta trideset puta vise nego budzetirano.

Objavio/la sikter efendija prije 25 dana 11 sati #

Sta je tetkice dje ste?

Objavio/la sikter efendija prije 25 dana 8 sati #

Jao Svedjanka nemoj da nas cackas bolje ti je :)))

Objavio/la Drug_Pravoslavni prije 25 dana 6 sati #

a dohajal si dudek ;-) a kam ti bul kamrat pajcek .-)

Objavio/la sikter efendija prije 25 dana 5 sati #

Star se ker ne tjera u lov,pa bi te zamolio da ne unosis zabunu u ovaj kolektiv i da ne lupetas gluposti.Ti stara kljusina bi mjenjao zivotnu filozofiju a nisi rijesio tvoj problem sa tersalukom,nervozom i drugim propratnim budalaštinama koje te opsjedaju.Prvo uradi mentalnu detoksikaciju pa onda ostalo mozemo pricati.

Objavio/la okrutni semso prije 23 dana 10 sati #

Reci mu semsaga reci .-) Svaka ti je ka u njegosa coce

Objavio/la sikter efendija prije 23 dana 10 sati #

novi postic

Objavio/la umorni prije 23 dana 9 sati #

Pobeze Bucko ko *ickica sa ovog posta :)))

Objavio/la Drug_Pravoslavni prije 23 dana 7 sati #

I'm glad I found this web site, I couldn't find any knowledge on this matter prior to. Also, operate a site and if you are ever interested in doing some visitor writing for me if possible feel free to let me know, I'm always looking for people to check out my web site.
<a href="https://starjackio.com/">starjack io</a>

Objavio/la geometrydash prije 23 dana 7 sati #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: