Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Danas sam luda ;)

post objavio/la WentworthZauvek prije 9 godina 1 mjesec na blogu ***PRAWILA SU STWORENA DA BI SE KRSILA***

Komentari na post

 

ma imaj vjere booona ;)

Objavio/la WaterLily prije 9 godina 1 mjesec #

Zdravo,
Prije svega, izvinjavam se na pomalo neobicnom pristupu vasim komentarima…

Zatim, posto sam siguran da ovo sto slijedi i vas interesuje, pozivam vas da pazljivo procitate nastavak.KO JE UBIO ISMETABosni se zasigurno spremaju novi ratni sukobi !


To prolijevanje krvi, na Balkanu, izmedju muslimana i krscana, nam ponovo spremaju jevreji-sioniste.


Novi rat, izmedju bosanskih muslimana i njihovih komsija trebao bi otpoceti, po sionistickoj strategiji, u isto vrijeme sa guranjem zapadnih zemalja u globalni rat sa Sudanom, Sirijom, ...a posebno sa Iranom, gdje imaju namjeru, javna je tajna, upotrijebiti oruzije za masovno unistenje, - atomsku bombu !


Propagandne i druge pripreme za te ratove su vec u poodmakloj fazi pa sa sigurnoscu mozemo reci da se uopste nije daleko od zestokih sukoba, kako na Bliskom Istoku tako i kod nas.


Njima su globalni sukobi izmedju krscana i muslimana potrebni kako bi skrenuli paznju sa njihove totalne ekonomske i kulturoloske dominacije nad Zapadom, Kinom, Rusijom, Indijom...


Radi se o internacionalnom komplotu po kojem bi oni, ratovima, trebali ocuvati svoje vladajuce pozicije ; u tom komplotu ucestvuju kako sionisti sa Zapada i sa Istoka, tako i oni prikriveni i mnogobrojni u nasim redovima, a koji se predstavljaju bosanci I muslimani.

Kod nasih komsija je ista stvar : tamo mozemo vidjeti sionistu da nakrivi subaru, ili da, za dom spreman, mase sahovnicom.

Zato, mi cemo danas prokomentarisati neke od najinteresantnijih dogadjaja sa terena, usko povezanih sa opisanim komplotom, kako bi i opravdali ovakvo vidjenje situacije i kako bi ponudili neka rijesenja.


Tako cemo odgonetnuti zasto su sionisti organizovali ekonomsku krizu ; vidjecemo da su novi spektakularni atentati na zapadu itekako moguci ; upoznat cemo se jos jednom sa stvarnim identitetom globalnih terorista ; analiziracemo kako i zasto ‘’nasi’’ politicari i vjerski sluzbenici, u sluzbi jevrejskog racizma-sionizma, tolerisu proteroristicki wahabizam ; zatim, pozabavicemo se ‘’vrbovanjem’’ kriminalaca u ratne svrhe i inace sa situacijom u sarajevskom podzemlju. Tu cemo otkriti mnoge tajne, i dokazati, logikom, da Bajramovic Ismet Celo, notorni kriminalac koji je saradjivao sa vlastima, - kao uostalom vecina vodecih bosanskih kriminalaca -, uopste nije izvrsio samoubistvo vec da se radi o najobicnijoj likvidaciji.
Podjimo redom…
Nastavak texta pozete procitati na blogu
http://kurbla.blogger.ba/

Pozdrav,

Objavio/la ACE prije 9 godina 1 mjesec #

samo polako

Objavio/la zivot1 prije 9 godina 1 mjesec #

Hehehe ;)

Objavio/la Br0kenWings prije 9 godina 1 mjesec #

;)dobro je receno, i pomalo istinito. :D

Objavio/la jbvond prije 9 godina 1 mjesec #

;)

Objavio/la Br0kenWings prije 9 godina 1 mjesec #

bice to ako Bog da dobro...)))

Objavio/la zivot1 prije 9 godina 1 mjesec #

Nadam se ;)

Objavio/la Br0kenWings prije 9 godina 1 mjesec #

mila moja sto nas ne ubije to nas ojaca

Objavio/la mahalamina prije 9 godina #

I to što kažeš :D

Objavio/la Br0kenWings prije 9 godina #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: