Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Sheki i njegovi slijepi sljedbenici... kak' su samo dosadni...

post objavio/la ReaLupus prije 3 godine 7 mjeseci na blogu TA-HA

Komentari na post

 

Najbolji su oni muslimani od kojih te stize samo dobro.Najbolji su oni muslimani koji nastoje izvrsiti svoje obaveze prema Uzvisenom Allahu.Najbolji su oni muslimani koje ne zanima tudja briga i tudji zivoti vec svu svoju snagu i um stavljaju u pogon i sluzbu Gospodara Svjetova.Najbolji su oni muslimani koji se ostavljaju rasprave makar bili upravu.
Najbolji su oni muslimani koji malo pricaju a puno rade.Najbolji su oni muslimani puste suzu zbog Uzvisenog Allaha i to cine u tajnosti,daleko od ljudskih ociju.
Najbolji su oni muslimani koji u drugim muslimanima vide pozitivno i vrline a ne pricaju o njihovim mahanama,niti ih istrazuju.
Najbolji su oni muslimani koji se uvjek bore sa svojo dusom.Najbolji su oni muslimani koji mnogo oprastaju pa cak kada im se nanese velika nepravda.Najbolji su oni muslimani koji kad govore,govore dobro u protivnom sute.
Najbolji su oni muslimani koji prije nego sto nesto urade (napisu,kazu itd) zastanu i provjere jeli to cine Allaha radi pa ako jeste nastave a ako ne ostave se tog posla.

Ovo su vrlo teska vremena,vremena iskusenja i svaki musiman bi trebao biti jako oprezan sta gleda,koga slusa,cita,pise,sa kim se druzi.
Neka tebi i muslimanima koji ucestvuju i polemisu oko pitanja vezanih za Islam ALLAH DZ.S. Podari mnoga dobra,najprije Iman i dobro zdravlje a potom ispravno Serijatsko znanje a onda i sve ostalo od dunjaluka,sto je korisno za upotrebu na ovom kratkom proputovanju ,kako bi ti i muslimani dosegli Allahovo Zadovoljstvo i sreli Svoga Gospodara a On S.V.T. Zadovoljan sa vama!

p.s. Vjera je savjet!

Objavio/la Gost_33 prije 3 godine 6 mjeseci #

Gost - Ma sha Allah... DA, za sve da.
Da te Allah nagradi na komentaru. Na savjetu. Amin na tvoje dove, i tebi i svima nama, amin.

p.s. Da, u tajnosti... a nije samo to... vjera je, izmedju ostalog, savjet... na najljepsi nacin, utemeljeno, u tajnosti, bez ponizavanja, prozivke... tvoj savjet je lijep, pismen, javan i samo malo ruzeci/degradirajuci/ponizavajuci... moglo je gore, navikli smo :-)

No, bolje i tako, nego kao do sada, a vec dugi niz godina, sto bi rekla jedna moja prijateljica, gurati pod tepih, a onda oplesti sa gibetom umjesto bratsko/sestrinskog savjeta bismillahi i nasamo.

Bajram mubarek olsun goste! Navrati...

Objavio/la ReaLupus prije 3 godine 6 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: