Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Sandeši...fotografije, po ko zna koji put

post objavio/la oBloze prije 4 godine 10 mjeseci na blogu Vegetarijanski recepti

Komentari na post

 

Svidjaju mi se ovi obojeni :) Upravo sam konstatovala na osnovu fotografije da su tvoji sandesi uvjek cvrsci i da cu ubuduce morati malo bolje ocijediti panir. Danas smo jos nesto novo naucili :)

Objavio/la brusnica prije 4 godine 10 mjeseci #

Benglaski sandeš treba biti mekan, što mekši...samo se stegnu u frižideru, pogotovo ako je mlijeko domaće, punomasno. Ovi su slikani nakon nekoliko sati u fridžu, a kada ih tek pravim smjesa bude gotovo gnjecava...jer tako poslije budu kremasti.

Objavio/la oBloze prije 4 godine 10 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: