Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Zapečena pura/palenta sa sirom i svježom kaduljom

post objavio/la oBloze prije 9 godina 7 mjeseci na blogu Vegetarijanski recepti

Komentari na post

 

Puri nikad nisam mogla odoljeti,jos kad je brasno sa mishane eh utopis se u mirisima...ali do takvaog brasna je nazalost danas tesko doci pa o tom samo mogu sanjati

Objavio/la istrajnost prije 9 godina 7 mjeseci #

mmm puri/polenti prosto ne mozemo odoljeti i pravimo je najmanje jednom sedmicno.
i ovaj recept cemo probati, draga oBloze, izvoru inspiracije...:-)

Objavio/la Waris :-) prije 9 godina 7 mjeseci #

Ooo, Waris, samo zbog tvog komentara kod MSKS sam objavila ove nove postove, a bila sam totalno ispala iz fazona. Hvala ti, puno mi znači kada vidim da ovaj blog dopire do nekoga, da ima svrhu, onda bih samo kuhala, slikala i pisala. Hvala puno.

Objavio/la oBloze prije 9 godina 7 mjeseci #

SUPER

Objavio/la Gost_1845 prije 9 godina 7 mjeseci #

:-)))))) hvala TEBI puno. Tvoj blog je nama zaista velika inspiracija, jer je tako tesko doci do dobrih, zdravih i ukusnih vegetarijanskih recepata na nasem jeziku. Mama je pocela cak da kupuje raznorazne casopise sa receptima i cudi se, kako u medijima toliko apeluju da bi se konzumiranje mesa u velikim kolicinama trebalo izbjegavati, a ona (listajuci "tone" casopisa) nije bila u stanju da pronade ni jedan recept bez mesa!

:-)

Objavio/la Waris :-) prije 9 godina 7 mjeseci #

Puru volim u svakom izdanju. Ali grasak mene zove...omiljena moja hrana.

Objavio/la anatomy prije 9 godina 7 mjeseci #

Odlican blog.
Moram da te pohvalim da su ti recepti divni, pravila sam dosta toga - zadnje riza i kopriva mi je fantasticna...na osn. tvog bloga i nacaina na koji se hranim u zadnje vrijeme mogu reci da "biti vegetarijanac nije lose, nije nemoguce i nije patnja" :) Nisam vegetarijanac, ali nekad sam imala drugacije misljenje....

Objavio/la nazovimouporna prije 9 godina 7 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: