Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Serbs still IN DENIAL

post objavio/la Sarajevska Princeza prije 13 godina 1 mjesec na blogu Sarajevska Princeza

Komentari na post

 

Srbi su takvi lazovi,licemjeri a Bosanci glupi,oni podizu optuznice i ako covjek nije bio u Bosni u ratu a mi cekamo da to neko drugi uradi.Koji je to paradoks da jos nema optuznice protiv Vasilija Kacavende imamo dokaze(slike,videa) i nista .Dobili smo sto smo zasluzili.

Objavio/la Gost_8245 prije 9 godina 8 mjeseci #

Umm hvala na komentaru ali valjda si svjestan/svjesna da je BIH okupirana drzava koju treba oslobadjati jer u slobodnoj i demokratskoj multietnickoj bosanskohercegovackoj drzavi Bosanci odlucuju o njihovim agresorima a ne agresor o Bosancima u Bosanskoj drzavi! ( koju usput ti drugi uopste ne priznaju ).

Ne moze neko ko ne priznaje nasu drzavu ni nas kao Naciju i Narod o nama i o nasoj drzavi odlucivati.

Razlog zasto to rade jeste taj jer ne priznaju nasu drzavu, nasu Naciju i nas Narod, znaci mi smo okupirani dragi moji, probudite se iz tog ludog sna. U pitanju je opstanak drzave, koju nazalost samo Bosanci mogu izvuci i niko vise.

Kad kazem Bosanci mislim na Bosance svih religija i etnickih grupa ( a ne na BHS ) podijele koje su nas i dovele do ove nepravde.

Na kraju BIH izlazi kao pobjednica ali moze biti da ce biti jos jedan rat posto mirnim putem okupator ne odustaje da je rusi i da je dijeli. Cuvajte se i pamet u glavu.

Objavio/la Sarajevska Princeza prije 9 godina 7 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: