Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

D A L I S T E Z N A L I . . .

post objavio/la 0071007 prije 11 godina 10 mjeseci na blogu Es SUNNE

Komentari na post

 

DA LI STE ZNALI: MUSLIMANI SVAKI DAN RAKETAMA GADJAJU NEDUZNE IZRAELCE I UBIJAJU LJUDE SIROM SVIJETA ZATO STO NISU MUSLIMANI

Objavio/la BGsindikat prije 11 godina 10 mjeseci #

Selam ovo je dobro.
A ti bg sindikat-hvala ti da mi nerece nebi znao,sad sam progledo

Objavio/la prolaznik0 prije 11 godina 10 mjeseci #

Jado jadavi,,Jadni ste vi.bg.sindikat.Procitah 5-6 uvreda na nekoliko blogova ja Sta ces vi i neznate nista drugo,pa bar uvrede onda pisete jado jadna.

Objavio/la zeyyneb2 prije 11 godina 10 mjeseci #

brale BGsindikat ja ti preporucujem da se vratis veri pradedova dok te nije ubila ta raketa od muslimana kojih malo ima ali su vrlo opasne

Objavio/la hadzi zaim prije 11 godina 10 mjeseci #

BISMILLAHIR-RAHMANIR-RAHIM (U ime Allaha Milostivog,Samilosnog)
Hvala Allahu s.w.t. koji nam podari Časni KUR'AN pa nemoramo razbijati glavu o vama jevrejima,kršćanima,i sl.(KJAFIRIMA-nevjernicima)kakvi ste i šta u svojim glavama mislite,... kjafire Kristijane Goluboviću (BGsindikat).

Objavio/la anes313 prije 11 godina 10 mjeseci #

nije mi jasno kako krscani i hriscani podrzavaju izrael i rade za njihove ciljeve kad se jasno vidi iz njihovih takozvanih svetih knjiga stavovi i misljenja prema drugim vjerama smatraju ih zivotinjama dozvoljeno im je da ih kradu pljackaju i ubijaju neznam sta ti mislis (BGsindikat)

Objavio/la hadzi zaim prije 11 godina 10 mjeseci #

SubhanAllah! Eto šta su njihove razvratne ruke izopačile i izokrenule! Svakom normalnom je jasno da je Tewrat čist i od Boga Knjiga koja upućuje na dobro i vjeri u Jednog i Jedinog Boga.Međutim,židovčine su i tu svetinju izopačili kao i sve što im u ruke padne.Zašto se čuditi kršćanima? I oni su to uradili sa svojom knjigom! Kako im paše,tako dopišu ili obrišu!

Ne znam jeste li znali da imaju dekret o tajnosti crkve kad su pedofilija i razvrat po župama i samostanima u pitanju? Ko se odvaži progovorit,biva izopćen.Nakon građanske inicijative iz više zemalja,ovaj je "zakon" dokinut.Ali su odmah skrojili drugi,haman kopiju prvog.Haj' pogađajte ko ga je skrojio?
Papundek trenutni! zato je i nagrađen papinstvom!FUUUUJJJJJJJJ!

Ljudi! No sikiriki za sindikalca! On je zaljubljen u jednog ,muslimana,i kad ga je taj momak odbio,objasnio mu da je pederluk ogavan i haram,on je zamrzio islam i sve muslimane. Neuzvraćena ljubav boli...ahhh!

Objavio/la ammaraa prije 11 godina 10 mjeseci #

DOKAZ DA SU MUSLIMANI PEDOFILI, LEZI U CINJENICI DA CITAV ZIVOT ROBUJU BOGU DA BI KAD UMRU JEBALI MALOLETNE DEVICE, ETO PEDOFILA HAPSITE IH HAAHHAHAHAHAAHHHAHAH, I TO 72 DEVICE KAZE SAMO CEKAJU, A MALOLETNE, KOJI STE VI POGAN NAROD PERVERZAN I POKVAREN, KAO VI NIKOG NE UBIJATE MAMU VAM JEBEM, AL 72 DEVICE I TO MALOLETNE, BAS VOLITE DA IM BUDETE PRVI JEBACI, A VI POKRIVENE KRIJTE SE I DALJE, JER ILI STE BUBULJICAVE, ILI IMATE DUG NOS, ILI VAM RASTU DLAKE PO LICU, ILI STE KURVE PA SE KRIJETE HAHAHAHAHAH

Objavio/la BGsindikat prije 11 godina 10 mjeseci #

EsSelamu alejkum we rahmetullahi we brekatuhu..
Na ove sto izanose rjeci ruzne,postoji opcija i blocl.a i brisanje postova njihovih..
Ebu Berze el-Eslemij prenosi da je Poslanik s.a.w.s., jedne prilike dok je držao hutbu, rekao:"O skupino onih koji su svojim jezicima povjerovali a iman još u srca njihova nije ušao! Nemojte ogovarati muslimane, i nemojte im mahane istraživati. Ko muslimanima bude mahane istraživao bice mu slasno, ali kome Allah mahane istraži obrukace ga pa makar to bilo i u njegovoj kuci!" (Sunen Ebu Davud, br.4880.)

P.S.Nasmija me na ammara sa rjecju "papundek",da te Allah dz.s. nagradi

Objavio/la rijad1978 prije 11 godina 10 mjeseci #

Mislim da i ptice na grani znaju ko su jevreji i šta rade...moramo nastojati da na svaki način ujedinjujemo muslimane (ljude iskreno pokorne jednom Bogu,koji priznaju sve "POSLANIKE") i naučiti sebe i njih da unište u sebi negativnu energiju od koje nema koristi!

Objavio/la IBTV prije 11 godina 10 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: