Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

baš kao da se tuđim perjem kitim ...

post objavio/la ammaraa prije 7 godina 4 mjeseca na blogu __malo drugačija mama!__

Komentari na post

 

zaboravih da ima i ovaj blog... :)

jako lijepo napisano.. s puno duše....

Objavio/la graciasalavida prije 7 godina 4 mjeseca #

Rečenica koja mi se duboko urezala:

"Ništa je bolest tijela,naspram bolesti duše,a ništa je bolest duše ,naspram bolesti srca!"

Objavio/la dzeni81 off prije 7 godina 4 mjeseca #

Selam,

Uvijek te je lijepo citati. Ja tvoja predavanja koje bloggeri postave volim onako ocejfiti i u miru pogledati.Ne mogu tek onako, na brzinu.Nikad ne bih ni pomislila da bolujes od MS.Kako je sve pocelo, postoje li odredjeni uzroci?Kako na vrijeme prepoznati?Oprosti sto sve ovo pitam, ali drugacije je kada covjek zna nekoga nego kada ukucamo na google pa citamo o samoj bolesti.Svaki hajr ti zelim

Objavio/la Gost_6981bogdasna nelogovana prije 7 godina 4 mjeseca #

Esselamu alejkum draga Ammara ...da ti UZviseni olaksa i da mognes sto cesce guliti krompir Amin! mislim da stvarno neznamo cijeniti niti malo nase zdravlje mi koji ga imamo :( Selam ostaj mi zdrava i vesela i borbena <3

Objavio/la dadabasic prije 7 godina 4 mjeseca #

Tvoji su postovi tako jaki, upečatljivi, tjeraju na razmišljanje...a ovaj zadnji pasus...ne znam šta da kažem, kao majka, ostala sam bez teksta, sve što bih komentirala je potpuno bezvezno i patetično.

Objavio/la oBloze prije 7 godina 4 mjeseca #

Es-selamu alejkum... tvoji tekstovi su tako podsticajni, i uvijek ih čitam iznova i iznova, i uvijek iznova sama ostanem bez teksta.. svaka čast :) da ti Allah olakša i nagradi te na ovom, a još više na onom svijetu :) Amin!

Objavio/la awakening prije 7 godina 4 mjeseca #

Selam za dušu koja želju ima,s nadom u bolje sutra se budi,uz uzdah čuje se elhamdulilahi,uz nemoć saburom zaštićena,kad poklekne ljubav je podigne.....Božija volja je to da kroz našu patnju spoznamo Njegovu veličinu i samo od njega pomoć tražimo.....

Objavio/la tajnezivota prije 7 godina 4 mjeseca #

Esselamu alejkum sestro,
Citat:
"A onda čujem ocjene stručnjaka , na račun mojih slova u knjigama. I opet se radujem, čudeći se opet i iznova, Veličini Allahovog davanja. Koje je to čudo ! Nešto zbog čega pobirem zasluge, iako ni jednog trena zaslužna nisam. Kao kad ti neko donese bombonijeru, i ti je tako poklonjenu serviraš gostima da se oslade. Gdje sam tu ja ? Samo ruka koja je iznijela već gotov proizvod, već vrućim kahvedžijama."
Samo zahvalni imaju, samo zahvalni mogu dati bez da uzdarje očekuju.
*Post od sallahudina; kopirano
""Jednom dok je Davud, alejhi sellam, činio dovu, on reče: "Gospodaru moj, kako da Ti se zahvalim, kad je čak i moja zahvala Tebi, Tvoj dar meni?!" I tada začuje glas: "Sad si Mi se zahv.alio..."" (ovu tačku usred riječi zahv.alio smatram tipfelerom)
Kada čovjek u umu ne prepreda o koječemu što i kako reći nego kazuje po nadahnuću, onda je to i čitko i pitko. :))
Svaku sreću, mir i dobro malo drugačojoj mami hn, dijeli.
Selam alejkum,

Objavio/la hajjenezir prije 7 godina 2 mjeseca #

Alejkumusselam, veliki brate !
Darovi Gospodara našeg su takvi i toliki, da Mu se nikad ne bismo mogli zahvaliti dostojno. Ni da milion godina živimo. Opet, Mudrost i Dobrota Njegova biva , da nam je dao da se dobro umnogostručuje, a loše ostaje koliko jeste, ili ga prašta... Velik je i Uzvišen naš Gospodar !

Zahvaljujemo Allahu što nam je dao da zahvaljujemo ! Mahsuz selami putuju do vas, od naše obitelji ! :)

Objavio/la ammaraa prije 7 godina 2 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: