Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Nije žvaka za seljaka

post objavio/la boriscigler prije 7 godina 11 mjeseci na blogu boriscigler

Komentari na post

 

dobar post

Objavio/la poligraf prije 7 godina 11 mjeseci #

tako sam i ja u početku razmišljala. vremenom sam ustanovila da je i kod nas sve više mladih, pametnih, obrazovanih, a prije svega kulturnih ljudi.
oni "repovi" koji i ne gledaju mail jer znaju da ih tamo čekaju najmanje tri posla koja se trebaju uraditi hitno, takvi već lagano izumiru... :)

Objavio/la crnjak prije 7 godina 10 mjeseci #

P.S. Internet se piše velikim slovom ;)

Objavio/la crnjak prije 7 godina 10 mjeseci #

izumiru, al ja moram zivjeti sa njima, a to mi je prava muka. Cinjenica je da se stvari mijenjaju, ali presporo. Svi znamo da ce biti autoput, ali kada i da li cu ga ja docekati. Iskreno ne zelim ga cekati, hocu sada.

I hvala na korekciji :-)

Objavio/la boriscigler prije 7 godina 10 mjeseci #

treba biti tolerantan nisu oni krivi što su dinosauri u 21. vijeku lol
ih autoput... i ja bih rado familiju na drugom kraju entiteta posjećivala avionom, i to odmah al šta ću. uglavnom u neke stvari ne treba zalaziti, na taj način možeš samo oboliti... mi trebamo raditi ono što najbolje znamo i ne gubiti vrijeme na stvari koje nisu naš posao. a za sve neko ima čiji je to posao. tako da po mom mišljenju svako trebs da se prihvati svog posla i radi ga najbolje što može, na taj način uspjeh (individualni a i kolektivni) neizbježan je. a ne ide to baš ni tako sporo vjeruj mi samo ne vidiš baš sve... eto npr. ja za 12 godina b&h vidim veliki pomak... u mnogo čemu
ovo bi lahko od komentara moglo mutirati u post... tako da te srdačno pozdravljam svaka tebi čast, samo tako nastavi i sve najbolje!

Objavio/la crnjak prije 7 godina 10 mjeseci #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.