Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

NIJE GOVNO NEGO SE PAS POSR'O

post objavio/la graciasalavida prije 8 mjeseci 18 dana na blogu Gracias a la Vida

Komentari na post

 

Ja se baš kanim da napišem jedan post o porastu fašizma u Hrvatskoj... :D

Objavio/la tramvajsexualac prije 8 mjeseci 17 dana #

do unazad godinu dvije, to je tinjalo... koliko god malo to bilo, uvijek je bilo potrebe upozoravati na to.... dolaskom KGK počele su eskalacije, a dolaskom Oreškovića iz Kanade (one of the Norval Boys) i pogotovo Plenkovića, ustašizacija je krenula otvoreno..
i koliko god on sve to naziva marginalnim, čovjek izgleda nikad nije išao u školu, makar na satove povijesti.. i Hitler i njegovi su krenuli kao marginalna stranka, a svi znamo kako je ta i takva "marginalizacija" završila.... RH je na najboljem putu da to ponovi...

Objavio/la graciasalavida prije 8 mjeseci 17 dana #

Ma nije ništa bolje ni ovdje. Rehabilitacija sluga ustaškog režima, imenovanje škola i ulica po njima, prijetnja od nekog izmišljenog neprijatelja (komunjara), jedan vođa, jedna vjera, jedna nacija, bla bla. Materijala da svaki dan pišeš postove o tome.

A što je najgore od svega, nema nekih naznaka da će biti bolje. To je tinjalo tamo dok je još bilo školovanog svijeta da se tome iole usprotivi. Otvaranjem granica i odlaskom pismenog i školovanog svijeta, stvari samo tonu dublje. Isto je i ovdje. Ne znam samo na čemu ljudi temelje svoj optimizam po pitanju takvih stvari, kad su sve i jedan objektivni parametar protiv toga.

Objavio/la tramvajsexualac prije 8 mjeseci 17 dana #

potpisujem

Objavio/la graciasalavida prije 8 mjeseci 17 dana #

Tuga!

Objavio/la jasamizbosne prije 8 mjeseci 17 dana #

Ma sramota! Tuga je banalna rijec...

Objavio/la graciasalavida prije 8 mjeseci 17 dana #

Zaboravlja se da su upravo Tito i partizani spasili Hrvatsku na kraju drugog svjetskog rata (ne iskljucuje zlocine komunista nad neistomisljenicima). Jer da je Hrvatska ostala NDH do kraja, danas je ne bi bilo (komad u Italiji, komad u Srbiji, mozda komad u BiH, mozda nezavisna Dalmacija?).

Objavio/la atlovart prije 8 mjeseci 17 dana #

travolta, nije istina da su "Tito i partizani spasili Hrvatsku".
Ova tvoja formulacija prejudicira da je sav hrvatski narod bio u ustašama, što je notorna laž...
Velik dio hrvatskog naroda aktivno je sudjelovao u oslobađanju kompletnog prostora Jugoslavije... provjeri popis brigada koje su sudjelovale na Sutjesci, provjeri popis poginulih na toj istoj Sutjesci... provjeri broj partizana koji su proglašeni narodnim herojima a po nacionalnosti su bili Hrvati...

https://s26.postimg.org/5ofaqu6bd/screenshot_1131.jpg
https://s26.postimg.org/welkw2fzt/screenshot_1132.jpg
https://exyugenealogy.net/podaci-ratnih-zrtava/1941-1948/spiskovi-boraca-partizana/

pogledaj sastav osmog dalmatinskog korpusa, desetog zagrebačkog korpusa, jedanaestog hrvatskog korpusa, itd.. te jedinicu nisu nastale preko noći, i svaka sastavna jedinica je imala svoj borbeni put - sve možeš provjeriti http://www.znaci.net/

Objavio/la graciasalavida prije 8 mjeseci 17 dana #

Ne ne, nisam to mislio. Govorim upravo sto ti govoris. Da je kojim slucajem sav hrvatski narod bio u ustasama, Hrvatska bi nakon rata vjerovatno bila raskomadana izmedju pobjednika. Jer bi u tom slucaju 100% bila na gubitnickoj stranicu.

Poznate su mi statistike koje si navela. Ni u kom slucaju nisam zelio reci da su Hrvati pretezno bili u ustasama, Boze sacuvaj.

Objavio/la atlovart prije 8 mjeseci 16 dana #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.