Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

ANDRIĆU U POHODE - 2

post objavio/la graciasalavida prije 3 godine 9 mjeseci na blogu Gracias a la Vida

Komentari na post

 

oklop, bedem, sta je da je ...samo glavu gore i naprijed :))

Objavio/la tragomkise prije 3 godine 9 mjeseci #

Joj ne podnosim "placipi*kice" i kao da je samo njima tesko i samo njihov problem je vazan, a jos pri tome se zacahure da ih na onu jadnu pacenicku facu moras jos ti pitati: "Sta t je?"
Uvijek sam za to da se treba razgovarati, ponekad nesto ocutati, nesto nositi sa sobom ako si svjestan da ne znas i ne mozes drugacije, ali nikako biti kukavica!

Objavio/la jasamizbosne prije 3 godine 9 mjeseci #

Oklopi na licu su maske. Svi ih svakako imamo ponekad ali je problem kad se lice stopi s maskom i maska postane dio osobnosti. Kao sto je sreca i radost za nas, i tuga i bol su za ljude isto.

Objavio/la srecaa prije 3 godine 9 mjeseci #

Sve je to ljudski, da se istreseš na nedužne ljude, ali i da se izvineš. Ljudski je i zatvoriti se u svoja četiri zida i ideverati sam sa sobom i svojim mukama. Do karaktera je ( možda čak i trenutnog, ne onog što nas čini ) kako ćemo se u datom trenutku postaviti. JA sam ta koja uvijek izdevera, predevera i sabura sama sa sobom u četiri zida. Zašto ? Jer lakše je to, nego povridjediti nedužne, pa se izinjavavati. Ono pravdanje je najgore : " Pa izvini, ja sam to zbog ovog i onog rekla ".. A najčeće mi jezik bio brži od pameti, pa bih lanula ono što ne mislim :) Ljudima je teško poslije objasniti da ti to stvarno nisi mislio.

Objavio/la adyan prije 3 godine 9 mjeseci #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.