Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

KOLIKO VRIJEDI LJUDSKI ŽIVOT?? TRI GODINE...????

post objavio/la gordanasi prije 7 godina 9 mjeseci na blogu Moja sestra Ceca

Komentari na post

 

Da, TRI godine... nazalost...
A ona, "doktorka smrt", ce nakon tri godine (ili upola manje po ustaljenom BH obicaju za OSUDJENE KRIVCE) nastaviti svoj zivot uz SVOJU porodicu i SVOJU sestru.

A sve je moglo biti drukcije, samo da Amila Cvijetic-Koldzo nije pokazala toliko sujete i ohole bahatosti, samo da je postupala po Hipokratovoj zakletvi, samo da je potrazila pomoc sposobnijih kolega i pretpostavljenih... SAMO DA JE... Ceca bi danas bila zive, sa svojom decicom i svojom sestrom...
SAMO DA JE... PROKLETA BILA!

Objavio/la nevenkagaragic prije 7 godina 9 mjeseci #

Sve vrijeme je radila, navodno "pod nadzorom", otkaz će dobiti kad uđe u zatvor,da li?, da li će joj oduzeti licencu što bi bilo najlogičnije? Predlažem da se ode u posjetu, odnosno samo na viđenje i osvjedočenje da se zaista nalazi iza rešetaka, u što ne vjerujem da će se desiti. I ne mogu da shvatim da je štite oni koji su svjesni fatalnih grešaka ubice, koja je hladnokrvno isplanirala svoj zločin. Pravo je čudo što je uopšte dobila i ovu minimiziranu kaznu!

Objavio/la Gost_5281 prije 7 godina 9 mjeseci #

iskreno saučešće. Dok čitam o ovom slučaju ne mogu da shvatim zašto niste odveli Svjetlanu u bolnicu kada joj se stanje pogoršavalo? Ako je umrla zbog jetre, to su bile strašne muke, kako je moguće da je umrla kući? Da li je uopšte umrla zbog jetre?

Objavio/la Gost_3021 prije 7 godina 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: